Karácsony Barbie-val – minden kislány álma!

Barbie tökéletes Karácsonya

Barbie babák minden mennyiségben | Barbie babák a Matteltől

Segítünk: a kislányoknak Barbie kell Karácsonyra is! Mert cserélhető az arca… Meglepően hangzik? Pedig ez a legújabb divat.

TOP 20 Barbie baba: hasonlítsd össze őket  >>

Hogyan készítsük fel a kertünket leghatékonyabban a hidegebb hónapokra?

Anyuka a gyerekeivel a kertben

Kerti szerszámok széles választéka| Kertibútorok az egész család örömére | Kerti játékok gyerekeknek

Időnként még mindig száz ágra süt a nap és bár ereje már nem a régi, mégis nehéz elhinnünk hogy bizony nemsokára ránk köszöntött a leghidegebb évszak, amire nem árt előkészülni. A különböző áruházláncok és hipermarketek kínálatának köszönhetően ma már nem kell szorgos hangya módjára egy egész télre való elemózsiát raktároznunk, azonban így is sok tennivaló adódik, ha máshol nem, hát a ház körül. Lássuk milyen tennivalók várnak rád, még mielőtt hótakaró borítaná kertet!

Egy jó mobilnettel a kertben is tudsz netezni!

Hogyan szórakoztassuk a kicsiket a nyár hátra lévő részében?

Kisfiú összefestékezte magát

Kártyajátékok minden korosztálynak | Szórakoztató társasjátékok | Játékkonzolok

Saját tapasztalat alapján látom, hogy a kicsik nyári felügyelete sok fejtörést tud okozni a szülőknek. Persze szívesen küldenék őket minden héten különböző szórakoztató táborokba, de ezek súlyos összegekbe kerülnek a szülőknek, ráadásul néhány esetben ki is derül, hogy az ígért móka és kacagás néha bizony elmarad attól, amit a brossúra bizonygatott.

Ötkarikás gyereknevelés

Gyerekek fociznak

A legtutibb konzolok | Kerti játékok kicsiknek és nagyoknak | Vizes játékok a nyárra

Nem, nem szeretnénk egy újabb gyereknevelési elvvel traktálni a szülőket, sőt a régiekkel sem hozakodnánk elő, hiszen éppen elég baja van ilyenkor a dolgozó anyukáknak és apukáknak, hogy mi is legyen csemetéjükkel a nyári szünetben és hogy még véletlenül se ragadjon rá a „kulcsos gyerek” jelző.

Tablet és okostelefon – gyerekjáték?

20120601-gyerektablet-olcsobbat-hu-01

TOP 20 táblagép | 10 hüvelykes tabletek | Tokok és táskák táblagépekhez

Előre szeretnénk leszögezni: nem fogunk gyermeknevelési tanácsokat adni, nem indítványozzuk, hogy dobjuk kukába a hagyományos játékokat, nem állítjuk, hogy jót tesz a csemeték fejlődésének, amit itt leírunk. Viszont érdemes lehet kitekinteni, körbenézni, mit kínál a digitális világ a gyerekeknek? Ahogy az ifjabb generáció egyre fiatalabb korában tanulja meg a tabletek és az okostelefonok kezelését, bizony eljön az idő, mikor ezeknek a kütyüknek a gyártói is kiemelt figyelmet fordítanak az új célcsoport igényeinek lefedésére.

Jajj, úgy élvezem én… – Medencemustra

20120526-medence-olcsobbat-hu-01

Kerti medencékFelfújható medencék | Vizes játékok széles választéka

„Jaj, úgy élvezem én a strandot…”- énekelte anno Kovács Eszti és bármennyire is viszolygunk a klóros víztől, tömegtől és a jegyáraktól, igazat kell adnunk neki. Ha pedig mégsem tudjuk maradéktalanul elengedni magunkat a nagyközönség előtt és a napi 8-9 óra munka után már jártányi erőnk sem marad összepakolni a családot és egy strand hullmái közé vetni magunkat, élvezzük otthon a hűs vizet!