AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő

Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.

A gyerekjátékok terén, idén is számtalan ajándék közül választhat a magyar vásárló gyermekei számára. A családok legtöbbet gyermekeikre költenek 2022-ben is, a legnépszerűbb játékok között pedig idén a társasok, fejlesztő készletek és kreatív ajándékok szerepelnek.

 A szülők igyekeznek olyan játékokat vásárolni gyermekük részére, mellyel – a szórakozás mellett – kreativitásukat is fejlesztik, és úgy választanak, hogy az élmény mellett hasznos tudással is párosuljon a játékélmény. Bár a játékok ellenértéke idén is emelkedik, az ár ennek ellenére másodlagos tényező idén, hiszen átlagosan 11 000 és 15 000 forint között költenek a magyar családok csemetéik szórakozására és fejlesztésére.

Népszerű az online vásárlás, de a személyes tanácsadás is fontos

A REGIO játék felmérése szerint a családok kétharmada online rendeléssel vásárolja meg már október végétől kezdődően a játékokat, és csak elenyésző részük hagyja a meglepetések beszerzését a december közepi időszakra. Az online vásárlás egyszerűbb, gyorsabb, és rugalmasabb, így kényelmi szempontból sokat választják ezt, ugyanakkor bizonyos fejlesztő játékokhoz szeretik szakeladók segítségét kérni a boltokban, így mondhatjuk, hogy a személyes jelenlét a játékvásárláskor még mindig nagyon fontos.

Az ország játékai 2022-ben

2013 óta rendezik meg az Ország játékai versenyt, melyet a JátékNet webáruház kezdeményezett. A játékgyártók 2022-ben maximum 5 termékkel nevezhettek különböző társasjáték, interaktív játék, családi-, baba-, fiús-, és lányjáték kategóriákban. A szakmai zsűri számos szempontot értékelt, többek között, hogy mennyire fejleszti az adott termék a gyerekek mentális és érzelmi világát, szociális kapcsolatait, mennyire kreatív az adott játék, vagy éppen milyen a termék kidolgozása, anyaga, minősége.

2022-ben is rengeteg hasznos játék lett a befutó, íme a lista:

Jabadabado toronyépítő kocka figurákkal: Játék Bolygó E.C. Jabadabado: Toronyépítő kocka figurákkal – Háziállatok: árak, összehasonlítás – Olcsóbbat.hu (olcsobbat.hu)

Eichhorn – élet a farmon: 100004304 Eichhorn: Élet a farmon – fa játékszett: árak, összehasonlítás – Olcsóbbat.hu (olcsobbat.hu)

Playmobil – Nagy hercegnő kastély: Olcsóbbat.hu – Search (olcsobbat.hu)

Horse club lakeside vidéki ház és lovarda: Schleich : Horse Club Lakeside vidéki ház és lovarda 42551 – Játékfigura: árak, összehasonlítás – Olcsóbbat.hu (olcsobbat.hu)

Lego City – Farm pajta és háziállatok: 60346 LEGO® City: Farm Pajta és háziállatok 60346: árak, összehasonlítás – Olcsóbbat.hu (olcsobbat.hu)

Lego Creator – 3 az egyben Fenséges tigris: LEGO Creator 31129 – Fenséges tigris – LEGO: árak, összehasonlítás – Olcsóbbat.hu (olcsobbat.hu)

My fuzzy friends – Moji az interaktív kutyus: Skyrocket My Fuzzy Friends Moji, az imádnivaló labradoodle interaktív kutyus – Elektronikus játék: árak, összehasonlítás – Olcsóbbat.hu (olcsobbat.hu)

Playmobil Wiltopia – Kutatótorony: Olcsóbbat.hu – Search (olcsobbat.hu)

Play-doh – Kávézószett: Hasbro Play-Doh: Kávézó játékszett 8 tégely gyurmával: árak, összehasonlítás – Olcsóbbat.hu (olcsobbat.hu)

Plus-plus – Szivárványkastély: Plus-Plus : Szivárványkastély (3775) – Barkácsolás, építés: árak, összehasonlítás – Olcsóbbat.hu (olcsobbat.hu)

Mágikus erdő társasjáték: Pagony Kiadó Mágikus erdő társasjáték: árak, összehasonlítás – Olcsóbbat.hu (olcsobbat.hu)

Egérleső társasjáték: Olcsóbbat.hu – Search (olcsobbat.hu)

Castle of mind Wyvern társasjáték: Fontanus Castle of Mind Wyvern társasjáték – Társasjáték: árak, összehasonlítás – Olcsóbbat.hu (olcsobbat.hu)

Hasbro – Jenga Maker: Olcsóbbat.hu – Search (olcsobbat.hu)

Bogyó és Babóca kártyajáték: Asmodee Dobble Bogyó és Babóca kártyajáték – Társasjáték: árak, összehasonlítás – Olcsóbbat.hu (olcsobbat.hu)

Less és Fuss társas: Olcsóbbat.hu – Search (olcsobbat.hu)

Babaróka karácsonya társas: Olcsóbbat.hu – Search (olcsobbat.hu)

Ajánlott bejegyzések
applemobiltelefonOnline vásárlássamsungUncategorized

Top mobiltelefonok nyárra már 95.000 forintért

1 Perc olvasási idő
A nyári kalandok és nyaralások eljövetelével nagyobb tárhelyre lenne szükséged, hogy megörökítsd az összes fontos pillanatot? Válogass 64, 128, 256 vagy akár…
e-kereskedelemmosógépolcsóbbatOnline vásárlás

Hogyan válasszunk mosógépet?

3 Perc olvasási idő
Azt gondolnánk, a világ legegyszerűbb dolga mosógépet venni, hiszen a legfontosabb a választás kapcsán, hogy jól mosson az eszköz. A helyzet azonban ennél összetettebb és jó, ha néhány szempontot bizony megfontolunk akkor, amikor kiválasztjuk a számunkra legmegfelelőbb mosógépet.
olcsóbbatOnline vásárlás

Az online rendelés előnyei a személyes vásárlással szemben

3 Perc olvasási idő
Fejlődő világunkban, ahol egyre több dolog történik az online térben, jócskán felértékelődött az online végezhető vásárlások jelentősége. Mint mindennek, ennek is megvannak…