hardverszoftver

Számítógép biztonságban – Norton Antivirus 2010

1 Perc olvasási idő
hardverszoftver

Számítógép biztonságban – Norton Antivirus 2010

1 Perc olvasási idő

Ha azt mondom, vírus, nem csak a H1N1-re kell gondolni. Kéretlen levelek csatolmányai, „eltérített” weboldalak, másolt DVD-k terjesztik azokat a kártevőket, amitől a gépünk betegedhet meg. A sokféle vírusirtó közül most találomra kiemelek egyet, amire az olcsobbat.hu látogatói is a leggyakrabban keresnek: ő a Norton Antivirus 2010.

Norton Antivirus 2010 vírusirtó

A Symantec jó ideje fejleszti és terjeszti a Norton Antivirus sorozatot, aminek a legfrissebb darabja a Norton Antivirus 2010. A szoftver természetesen önmagában nem elég, de a megvásárlásával megkapjuk a folyamatos frissítéseket is, ami kiemelkedően fontos, hiszen naponta „születnek” új vírusok, trójaik és egyéb „férgek”, amit szintén villámgyorsan beépítenek a vírusirtók adatbázisába is. Figyelem, fontos, hogy legyen élő netkapcsolat a frissítések folyamatos naprakészen tartásához. Az szintén fontos, hogy a vásárlás előtt nézzük meg, nincs-e „upgrade” a terméknév mellett, mert akkor az csak az előző verziós szoftver megléte esetén telepíthető!

Ajánlott bejegyzések
3dhardverlaptoptoshiba

Toshiba Qosmio T851 laptop – 3D és 2D egyszerre

1 Perc olvasási idő
Ma már nem nagy szám, ha a 3D-s kijelzőhöz nem kell szemüveget viselni: láttunk már ilyet játékkonzolban, fényképezőben, sőt többé-kevésbé már egy-két…
altec lansingdokkolóhardverhtciphoneipodtelefon

HTC Incredible S mobiltelefon – a kis okos

1 Perc olvasási idő
Megérkezett a HTC legújabb androidos okostelefonja, és az Incredible S egy-két apróságot leszámítva kifogásolhatatlan készülék. Elődje, az Incredible (másik nevén Droid Incredible)…
3dasusfullhdhardverlaptoplglogitechnotebooktávirányítówebkamera

Asus Wavi Xtion Pro mozgásérzékelős kamera – a jövő távirányítója

1 Perc olvasási idő
A következő poszt olyan tekintetben rendhagyónak számít, hogy a kiegészítő elsősorban az Asus Wavi Xtion médiamegosztójával együtt használható, azzal viszont nagyon is….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük