hardvermédialejátszósonyericssontelefonzene

Sony Ericsson T700 – a kedvenc telefonom

Kicsit átmegyek személyesbe, és bemutatom azt az olcsobbat.hu-n is nagy népszerűségnek örvendő telefont, amit nekem is van szerencsém már lassan egy éve használni – és imádom! Valahol a hóttegyszerű és az okostelefon között pont félúton ott a kényelmes, zenés, kicsi és stílusos Sony Ericsson T700.

Sony Ericsson T700

Nem kevés telefont teszteltem az elmúlt években, és arra jöttem rá, hogy nem vágyom sem túlzottan felturbózott okostelefonra, amely 1-2 nap után lemeríti az akkut és a funkciók 90 százalékát úgyse használnám, viszont a túl egyszerű telefonok meg gyakran gagyi minőséggel járnak együtt. Keresgéltem nem keveset, és végre ráakadtam a Sony Ericsson T700 modellre, ami lassan egy éve hűséges társam.
Annak idején 60 000 forint környékén vettem, ma már jóval olcsóbb – pedig azt a hatvanat is megérte, hát még a mostani árát! Alapvetően egy apró ezüst, illetve bordó, fémházas kis készülékről van szó, ami irdatlan sokáig bírja egy feltöltéssel, a telefon és üzenet funkciók kezelése pofonegyszerű, és emellett van benne pár extra. A legfontosabb – számomra – a teljes funkcionalitással és tökéletes hanggal bíró walkman. Memóriakártyával együtt verhetetlen mp3 lejátszót nyertem, egy egyszerű de nagyszerű kezelőfelülettel, a hangminőség pedig állítom, hogy tökéletesebb, mint jó pár drágább csodamodell esetében. A másik extra a 3,2 megapixeles fotómasina, ami ugyan fixfókuszos, de valami csodálatosan éles képeket csinál, zajmentesen, élvezhetően. Nem ezzel nyerjük meg a Word Press Photo-t, de ilyen kis géphez képest a minőség ledöbbentett. Egy irdatlan erős fényű LED is segíti a fotózást, ha a fényviszonyok gyengébbek lennének, és ezt a jó minőségű videók felvételekor is használhatjuk.
Mióta a kis ketyere a birtokomban van, nem törődöm az újabbnál újabb csodamodellek hirdetéseivel. Csak telefonálok, hallgatom a zenét, néha lefotózok valami őrültséget, és élvezem, hogy mindezt egyetlen, kicsi masinával tehetem meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.