altec lansingdokkolóhardverhtciphoneipodtelefon

HTC Incredible S mobiltelefon – a kis okos

1 Perc olvasási idő
altec lansingdokkolóhardverhtciphoneipodtelefon

HTC Incredible S mobiltelefon – a kis okos

1 Perc olvasási idő

Megérkezett a HTC legújabb androidos okostelefonja, és az Incredible S egy-két apróságot leszámítva kifogásolhatatlan készülék. Elődje, az Incredible (másik nevén Droid Incredible) szintén nagyon jó modell volt, ezért kiváltképpen örültünk, mikor a gyártó bejelentette a trónkövetelőt az idei Mobile World Congressen. Az Incredible S-nek vannak hiányosságai – például az Android egy korábbi verziójával érkezik -, de szívesen ajánljuk mindenkinek.

HTC Incredible S mobiltelefon - olcsobbat.hu

Az Incredible S a szokásos ízléses, egyszerű és letisztult külsőt kapta, igaz, némi extrával is felvértezték. A képernyő alatt elhelyezkedő érintésérzékeny gombok – négy darab van belőlük – például egyáltalán nem látszanak, ha a telefon ki van kapcsolva, és érdekesség, ha eldöntjük a készüléket, a beépített mozgásérzékelés révén a gombok ikonjai is vele együtt fordulnak. A telefon 4,72 magas, 2,52 széles és 0,46 hüvelyk vékony, ezen a vázon terpeszkedik a 4 hüvelykes Super LCD kijelző. A Super LCD kifejezést kéretik jól megjegyezni: ez nem csak kontrasztosabb és élesebb képet ad, mint a „sima” LCD, de a betekintési szöge is nagyobb.

Az Incredible S lelke egy második generációs, 1 Ghz-es Snapdragon processzor, ez 768 MB RAM és 1,1 GB belső memória társaságában duruzsol. A telefonra egyelőre csak az Android 2.2.1-es változata érhető el, de az ígéretek szerint még a nyár előtt lesz frissítés Gingerbreadre, amivel többek között a jobb akkumulátorkezelés és az NFC-támogatás is elérhetővé válik. A telefonon elől 1,3, hátul 8 megapixeles kamera kapott helyet – ez utóbbi vakus, és 720p felbontású videót is készíthetünk vele.

HTC Incredible S mobiltelefon árak, ajánlatok

Ajánlott bejegyzések
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
appleiphonemobiltelefon

Jöhet az ujjlenyomat-olvasó Androidos okostelefonokba is

1 Perc olvasási idő
Apple iPhone-ok | TOP 20 Androidos mobil | Még több okostelefon >> Megirigyelték a mobil gyártók az Apple-től az iPhone 5S Touch…
appleiphonemobiltelefon

iPhone 5C és iPhone 5S - az Apple legújabb gyöngyszemei

2 Perc olvasási idő
Apple iPhone-ok | Még több okostelefon >> Hamarosan a boltokba kerül a két új iPhone, itt vannak az első árak és ajánlatok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük