egészségszépségápolás

Stresszoldás a fürdőszobában – Erre figyelj a hidromasszázs kabinok vásárlásánál!

3 Perc olvasási idő
egészségszépségápolás

Stresszoldás a fürdőszobában – Erre figyelj a hidromasszázs kabinok vásárlásánál!

3 Perc olvasási idő

Pezsgőfürdő otthon| Hidromasszázs zuhanykabinok | Különleges formájú kádak
A stressz népbetegség, kihathat egész életünkre, megkeserítheti mindennapjainkat és amíg mindezt nem tudjuk egy trópusi tengerpart pálmafái alatt kiheverni, kénytelenek vagyunk házilag kezelni: zenét hallgatunk, párologtatunk, meditálunk, masszázsra járunk. De mi van akkor, ha az utóbbit vegyítjük egy kis tengerparti fílinggel és odavarázsoljuk a fürdőszobánkba? Eláruljuk! Dupla siker!

Pihend ki a stresszt belföldi utazással >>


A hidromasszázs kádak és zuhanykabinok, a víz és a masszázs jótékony hatását vegyítve nyújtanak megoldást a mindennapi stressz leküzdésében. Azon túl hogy beépítve kifejezetten esztétikus látványt nyújtanak, manapság már igen kedvező áron is hozzájuthatunk, főleg ha nyitott szemmel járunk és nem idegen tőlünk a webshopokban, vagy árösszehasonlító portálokon való böngészés.  A vásárlásnál mindenekelőtt tisztázni kell, hogy milyen felszereltséggel és extrákkal szeretnénk ha rendelkezne, hiszen ma már a külön világítástól kezdve, a rádióval, telefonos kihangosítóval és színterápiával felszerelt hidromasszázs kádak sem állnak messze a valóságtól, sőt!

Ha eldöntötted, hogy kb. milyen típust szeretnél, többek között hogy káddal egybeépítve szeretnéd-e, avagy nem, hogy elég-e a zuhanykabinba szerelt lehajtható ülőke, vagy nagyobb helyre vágysz, illetve hogy mekkora a fürdőszobád befogadóképessége, akkor már nincs más hátra, mint belenézni a pénztárcádba és figyelni az alábbi fontos dolgokra!
A vásárlásnál nem árt tudnod, hogy milyen víznyomás alatt kellene üzemelnie a hidromasszázs zuhanykabinnak, illetőleg hogy a kiválasztott darab mit bír el. Nagy általánosságban az üzemeltetésnél maximálisan 4 bar a megengedett, ahol ennél magasabb a hálózati víznyomás, ott a vízvezeték-hálózatba víznyomáscsökkentőt kell szerelni, ellenkező esetben a hidromasszázs kabin meghibásodhat. Túl alacsony víznyomás esetén szinte ugyanez a helyzet: a fúvókák valószínűleg működni sem fognak, nem hogy vizet spriccelve masszírozzanak, így mielőtt még beruházol egy masszázskabinra, erre mindenképpen járj utána!
Akár hidromasszázs kádat, akár hasonló kivitelű zuhanykabint választasz, esetleg e kettő kombinációját, számolj azzal is, hogy sokkal jobban oda kell majd figyelned a használatára, mint a hagyományos változatoknál. A dugulás és vízkövesedés ellen bizony folyamatosan tenned kell, ennek érdekében pedig a vízszűrő és vízlágyító használata erősen javallott, főleg kemény víz esetén. A vízkövesedésért szinte egyetlen eladó cég sem vállal felelősséget, így ha ennek folytán hibásodik meg a berendezés, fújhatod! Jobb megelőzni, mint utána ezen bosszankodni!
A vásárlásnál mindig győződj meg arról, hogy minden tartozékot és alkatrészt megkaptál-e, a berendezés beszerelését pedig bízd szakemberre! Az eladó, meghibásodás esetén valószínűleg csak akkor vállal garanciát a termékre, ha azt szakszerűen szerelték be. Lehet hogy olcsóbb lehet egy vagány partizánakció keretein belül, egyedül nekiesni, viszont nem érdemes a célegyenesben már ezen spórolni! Ha pedig beépítésre került a zuhanykabin, már nincs is más amin stresszelhetsz! Irány a víz alá lazulni!

Ajánlott bejegyzések
szépségápolás

A szépség esszenciája

7 Perc olvasási idő
Hidd el, szép vagy! Amikor bekapcsoljuk a tévét, vagy kinyitunk egy magazint, tökéletes emberek, még tökéletesebb képei jelennek meg előttünk és óhatatlanul…
egészségszépségápolás

Kipróbáltunk pár szaunát, összeszedtük a tapasztalatokat

4 Perc olvasási idő
Népszerű szauna típusok: finn, infra és arc szauna | Szaunaparfümök a relaxáláshoz | Finom illóolajok szaunázáshoz Úgy tűnik a tavaszi verőfényes napsütésre…
egészségéletmód

A legolcsóbb elfoglaltság a világon

2 Perc olvasási idő
Szélesvásznú TV-k az otthoni kikapcsolódáshoz | Merülj el a zenében! | Fejhallgatók a relaxációhoz Valahogy mindig úgy tűnik, hogy bármilyen kikapcsolódási formát…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük