egészségéletmód

A legolcsóbb elfoglaltság a világon

2 Perc olvasási idő
egészségéletmód

A legolcsóbb elfoglaltság a világon

2 Perc olvasási idő

Szélesvásznú TV-k az otthoni kikapcsolódáshoz | Merülj el a zenében! | Fejhallgatók a relaxációhoz
Valahogy mindig úgy tűnik, hogy bármilyen kikapcsolódási formát is válasszunk magunknak, az mindig pénzbe kerül. Ilyen vagy olyan formában, de szinte bármit teszünk, pénzt költünk. Sport, kultúra vagy csak egy ital a barátokkal, mind befeketetéssel jár. Szóval mi a legolcsóbb kikapcsolódási forma az alváson kívül? Az, ha nem csinálunk semmit.

Furcsán hangzik ez és, ha őszinték akarunk lenni, akkor a furcsánál sokkalta inkább már- már perverz elvárás egy mai embertől. Épp ma kérdezték meg tőlem, hogy mikor volt utoljára, hogy nem csináltam semmit, hanem egyszerűen csak voltam. Élveztem a világot, ami körülvesz, örültem annak, hogy létezem akár csak néhány percig.
Nos, rá kellett jönnöm, hogy az utóbbi években biztos, hogy egyszer sem történt ilyen. Általában lábrázást kapok attól, ha nem csinálok semmit. Mindig kell, hogy csináljunk valamit. Szinte mániákusan foglalja el magát a 21. század embere. Tévét néz, a mobilján matat, újságot olvas, dolgozik, pénzt költ, másokkal találkozik. Bármit megtesz, csak hogy ne kelljen egyedül maradnia a gondolataival és az élettel, mely körülveszi.

Philips 32PFL3606H TV

Pedig az eféle szünetek mindennél fontosabbak ahhoz, hogy egészségesek maradjunk és képesek legyünk szembe nézni az új napok kihívásával.Ezek a szünetek pedig pont ahhoz segítenek hozzá, hogy megtaláljuk önmagunkat legbelül és tudjuk, mikor-mire van szükségünk.
Szóval a világ egyik legolcsóbb, leghasznosabb és egészségügyileg javasolt kikapcsolódási módja a napi szinten beiktatott álmodozás. Tehetjük ezt egy csésze teával, kávéval a kézben, egy folyóparton ülve, a piros lámpánál a dugóban. Ezt a pár percet naponta bárhol kivehetjük. A lényeg az, hogy ne felejtsük el, hogy minden nap érdemes megszabadulni egy kicsit felelősségteljes, felnőtt énünktől egy kicsit.
Ráadásul tanulmányok bizonyítják, hogy azok az emberek, akik rendszeresen kikapcsolódnak ilyen módon, mentálisan sokkal frissebbek és kreatívabbak, mint azon embertársaik, akiknek a gondolatai folyton a munka, család és más fontos, de megterhelő témák körül jár.
Nektek mikor volt utoljára olyan pár percetek, hogy kikapcsoltatok és nem csináltatok semmit? Fel tudjátok még idézni ezt az érzést? Ha nem, akkor kezdjetek bele a kreatív nem csinálok semmit tréningbe még ma! Várjuk az eredményeket!

Lazíts egy nagyot olcsón!

Herbária Gyümölcstea erdei gyümölcs ízesítéssel filteres Herbária Gyümölcstea erdei gyümölcs ízesítéssel legjobb ajánlat (még több tea)
BB Balatonboglári Arany 7 Cuvée bor 2010-es évjárat BB Balatonboglári Arany 7 Cuvée 2010 legjobb ajánlat (borok széles választéka)
Dr.Kelen Relaxáló masszázsolaj 125ml Dr.Kelen Relaxáló masszázsolaj 125ml legjobb ajánlat (további masszázsolajok)

Ajánlott bejegyzések
életmódfejhallgatófülhallgatóokosórasport

Fitten és egészségesen okos eszközökkel

5 Perc olvasási idő
  A változásra sarkalló intő jelek A 21. század nagy dilemmája a globális elhízás kérdése. Magyarország az élvonalban van, a túlsúlyos és…
egészségszépségápolás

Kipróbáltunk pár szaunát, összeszedtük a tapasztalatokat

4 Perc olvasási idő
Népszerű szauna típusok: finn, infra és arc szauna | Szaunaparfümök a relaxáláshoz | Finom illóolajok szaunázáshoz Úgy tűnik a tavaszi verőfényes napsütésre…
egészségszépségápolás

Stresszoldás a fürdőszobában – Erre figyelj a hidromasszázs kabinok vásárlásánál!

3 Perc olvasási idő
Pezsgőfürdő otthon| Hidromasszázs zuhanykabinok | Különleges formájú kádak A stressz népbetegség, kihathat egész életünkre, megkeserítheti mindennapjainkat és amíg mindezt nem tudjuk egy…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük