hardversonimtelefon

Sonim XP1300 mobiltelefon – törhetetlen

A Sonim XP1300 azon kevés mobiltelefon közé tartozik, melynek sorsa már gyakorlatilag a születésétől kezdve meg van írva: a készülék legfeljebb csak egy nagyon szűk réteget fog kiszolgálni, azokat, akik tényleg törhetetlen telefont keresnek. Az XP1300 ugyanis viszonylag keveset tud: nincs rajta kamera, nem tud profi alkalmazásokat futtatni, és még csak száz százalékos hangminőséget sem tud nyújtani.

Sonim XP1300 mobiltelefon - olcsobbat.hu

Ellenben törhetetlen, de tényleg. Ezt a telefont földre ejthetjük, bármilyen folyadékba, mondjuk fagyállóba dobhatjuk, lefagyaszthatjuk, továbbá a homok, a köd és a pára sem fog nehézségeket okozni neki: tűrni fogja, és továbbra is használható marad. A készülék viszonylag nagy, 4,96×2,36×0,98 hüvelykes méretével inkább kényelmesebb az övünkre erősítve hordani, mint a zsebünkben. A sárga-fekete színezésű (létezik tiszta fekete modell is) váz keménygumiból és üvegszál erősítésű anyagokból készült, az akkumulátor védőjét (amely alatt a microSD-kártya is helyet kapott) csavarokkal erősítették a készülékhez.

Borítást kaptak a 3,5mm-es csatlakozók is: ezek közül az egyik a fülhallgatókhoz, a másik a töltésre és a PC-vel történő szinkronizációra használható. (A gyártó mellékeli a szükséges kábeleket.) Az XP1300 a hivatalos megjelölés szerint 18 óra beszélgetést húz ki egyetlen feltöltéssel, és 33 napig tart a készenléti ideje. A 2 hüvelykes képernyője 320×240 pixel megjelenítésére képes, kezelése az XP3-hoz hasonló.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.