játékokkonzoltablet pctelefon

4+1 ajándéktipp húsvétra

2 Perc olvasási idő
játékokkonzoltablet pctelefon

4+1 ajándéktipp húsvétra

2 Perc olvasási idő

Gyerekjátékok széles választéka | Játékkonzolok hozzáférhető áron | Ajándékok a család nőtagjainak
A húsvéti bevásárló listán a tojás és a sonka mellett mindenképpen szerepel valami apróság, ami olykor nem is apró figyelmesség, hanem hatalmas ajándék. Pénztárcabarát ötletek!

1. Játék az álmodozó gyerekeknek
A gyerekek ugyanúgy hisznek az ajándékot hozó húsvéti nyúl legendájában, mint a Mikulásban vagy a Jézuskában. Számukra az ünnep varázslatához hozzátartozik a vágyakozás és a várakozás, majd a fűfészkek és bennük az ajándékok felkutatása. A lehetőség, hogy kincsre, azaz csodás ajándékra bukkannak, boldog izgalommal tölti el őket, és amikor fáradozásukat siker koronázza, örömük leírhatatlan. A szülők számára sokkal nagyobb fejtörést okoz az olcsó, ám mégis szórakoztató gyerekjáték beszerzése. Tavasz elején a szabadtéri játékok (hinta, csúszda, trambulin, papírsárkány, tollas szett stb.) jó és praktikus ajándékok, ráadásul könnyen közös családi program kerekedhet körülöttük. Az apró ajándék mellé azzal is örömet lehet szerezni a gyereknek, ha a vadasparkban megnézheti az élő nyuszikat és esetleg meg is simogathatja őket.
2. Apropó, a telefoncserére
Kamaszok és a náluk idősebbek, teljesen érthető okokból, a 21. századi kütyükért rajonganak. Az okostelefon és a táblagép még mindig megunhatatlan sláger. Valaki azért szeretne, mert neki még nincs, valaki pedig annyira megszerette már, hogy a régit egy újra cserélné. Szebbre és okosabbra.

3. A felnőttek is szeretnek játszani
A kamaszok többsége azzal érvel, hogy a technikai újdonságokra azért van szükségük, mert a tanuláshoz kellenek, ám az igazság valahol félúton van: jól jöhet a sulihoz is, ám remek szórakozást nyújtanak. A játékkonzolokhoz ennél is nehezebb ideát gyártani, viszont mindenkinek jár a szórakozás. A legtöbb szülő járatlan a különböző konzolok között, ezért érdemes a gyerek véleményét kikérni – a fiatalok amúgy is kedvelik, ha a szüleik szakértőként tekintenek rájuk egy témában -, majd megnézni a lehetőségeket és az árakat összehasonlítva az olcsóbb játékkonzolt megvenni.
4. A lányoknak nem csak locsolás jár
Az ünnepi készülődés mindig nagy főzéssel és sütéssel jár. Egy új serpenyő, egy vicces tortaforma vagy egy praktikus meggymagozó igazán remek ajándék a család nőtagjainak, akik szeretnek főzni.
+ 1 Kreatív húsvét
A tojásfestés és tojásfa készítés remek alkalom arra, hogy a család szabadjára engedje kreatív energiáit és együtt játsszon. Persze, a húsvéti meglepetés ezen felül is lehet kreatív ajándék, amely összeállításához az egész családot mozgósítani lehet. Egy papírsárkány megépítése és reptetése, kitölti az egész hétvégét.

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3djátékok

Unalmas estékre

7 Perc olvasási idő
Január a kedélyállapot szempontjából a legszürkébb hónap. Elmúltak a sok feladatot adó ünnepek, nagyon sokan a tavalyról maradt szabadságukat akár több hét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük