autóhardverkiegészítőparrottelefon

Parrot MiniKit Smart kihangosító – mobilozó sofőröknek

1 Perc olvasási idő
autóhardverkiegészítőparrottelefon

Parrot MiniKit Smart kihangosító – mobilozó sofőröknek

1 Perc olvasási idő

Mobiltelefont használni az autóban nem csak szabálytalan, de életveszélyes is – ugyan sokan a kihangosítók biztonságáról sincsenek meggyőződve, az ugyanakkor biztos, hogy van némi különbség az ilyen eszközök javára. Ezúttal egy autós kiegészítőt veszünk górcső alá, amely természetesen nem csak a telefonálás megkönnyítésére alkalmas, hanem a GPS használatát és a zenelejátszást is lehetővé teszi.

Parrot MiniKit Smart kihangosító - olcsobbat.hu

A Parrot termékei mindig hozzák az elvárt hangminőséget, és ez alól a MiniKit Smart sem kivétel. A kihangosító gumírozott talpa révén tapasztható fel a szélvédőre, a kedvünk szerint beállítható kar végére, egy belülről „kipárnázott”, kívülről fémmel borított tartóba ültethetjük fel a használni kívánt, legfeljebb 2,7 hüvelyk széles készüléket. A mobiltelefonok és a GPS-eszközök Bluetooth segítségével ismerik fel a kiegészítőt, amelyet a szivargyújtóba dugva tölthetünk fel – onnantól kezdve a gyártó megjelölése szerint 10 óra aktív használatra és egy hetes készenléti időre áll rendelkezésünkre az eszköz.

A kihangosító maga is rendelkezik gombokkal, a középső „fejet” tekergethetjük a menüpontok közötti választás végett, nyomásra pedig gombként funkcionál. Két oldalt még egy-egy gomb szegélyezi, ezek a hívások fogadására, illetve befejezésére szolgálnak. Jobb oldalt USB- és mini-USB-csatlakozókat találhatunk – utóbbiba nem csak a töltőt, hanem egy micro-USB-t, mini-USB-t és az Apple-készülékeken található aljzatot tartalmazó adaptert is dughatunk, ha így szeretnénk tölteni a készülékeinket. A baloldalon helyezkedik el a mikrofon, amelyet szabadon, a kábele hosszától függően helyezhetünk el az autó szélvédőjén vagy a ruhánkon – ha az utóbbi lehetőséggel élünk, mindenképpen vigyázzunk, nehogy kiszálláskor kirántsuk az eszközt a kocsiból!

Ajánlott bejegyzések
fejhallgatófényképezőkiegészítőmobiltelefonUncategorized

Nem fér bele mindaz a képbe, amit mondani akarnál?

1 Perc olvasási idő
Egészítsd ki technikai repertoárod egy selfie bottal! Szerezd be Te is az utóbbi idők egyik legnagyobb slágerét, a selfiebotot! Ne bajlódj a…
autóévszakokgumiabroncs

Gumit le!

6 Perc olvasási idő
Miért cserélünk? Téli gumival járni nyáron nem csak luxus, de veszélyes is. Megnő a fékút ha vizes az út és veszít az…
autósport

Téli kalandok

4 Perc olvasási idő
Az előrejelzések alapján hazánk időjárása nem kedvez a téli sportok szerelmeseinek, de abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a szomszédos országokban számos…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük