autógarmingpshardver

Garmin Nüvi 265WT GPS – a kategória királya

A Garmin egyik GPS-készülékével már foglalkoztunk korábban, és akkor sem panaszkodhatunk az eszköz minősége kapcsán. Jó hírünk van a gyártó kedvelői számára: a Nüvi 265WT-ről sem tudunk rosszat elmondani! Vagyis de, viszont nem merünk, mert a belépő kategória egyik jeles képviselőjéről van itt szó, amelyik ráadásul még sok olyan funkcióval is bír, ami a magasabb árfekvésű gépek sajátja.

Garmin Nüvi 265WT GPS készülék - olcsobbat.hu

Ebben a mezőnyben bizony a 265WT az egyik legjobb vétel, a belépő szintű Nüvi 200-as sorozat ékessége ez a modell – a 4,3 hüvelykes képernyővel rendelkező készülék egyébként a „szélesvásznú” változata 265T-nek. A GPS egyik legérdekesebb funkciója az a közlekedésfigyelő rendszer, amely aktívan gyűjti információkat a városi dugókról. A legjobb, hogy mindezt ingyen teszi, csupán olykor kell elviselnünk egy-egy felbukkanó reklámablakot cserébe, ami kibírható annak tükrében, hogy utána a 265WT figyelmeztet a közlekedési torlódásokra, s ha igényeljük, újratervezi az utat, hogy gyorsabban elérjük a célunkat.

A többi modellhez hasonlóan a 265WT is könnyen kezelhető, a menüben azonnal a térképhez és a navigáció részhez ugorhatunk, ha sietünk. Szintén érdekes, a már itt is kitárgyalt Eco-Route opció: ez utóbbi a célunk hátralévő útra megbecsüli a várható üzemanyag-fogyasztást, s ha úgy tetszik – már pedig miért ne tetszene? – kiválaszthatjuk a legtakarékosabbat, ami az esetek többségében egyébként a legrövidebb utat is jelenti. A GPS Bluetooth segítségével telefonos kihangosítóként is használható, ami kétségtelenül leegyszerűsíti az autósok életét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.