játékok

PC gaming

2 Perc olvasási idő
játékok

PC gaming

2 Perc olvasási idő

Ígérjük nem fogunk teljesen játékbloggá alakulni, eddig azonban méltánytalanul hanyagoltuk a PC-s játékosokat, pedig egy gamer konfiguráció már közel annyiért megkapható, mint egy konzol, és bár funkcionalitásban a két kategória közötti rés egyre keskenyebb, a többség szerintünk mégis a PC-re esküszik, akármekkora játékos is, ha nem csak játékra akarja használni a vasat. Ebben persze az is közrejátszik, hogy a számítógépbe mindig könnyebb lesz például új winchestert venni, a régi helyett, vagy amellé, ha megtelik, míg a konzolnál ilyen lehetőségeink sokszor korlátozva vannak. Arról nem is beszélve, hogy sokszor egy-egy játék, vagy játéksorozat csak PC-re jön ki, például itt van a nemrég megjelent Settlers VI: Rise of an Empire:

Ugye, hogy megéri PC-n is játszani? Lássuk mit kínálunk mi a PC-seknek!

World of Warcraft

A jól ismert és klasszikus WoW alapjáték, már csak kicsit több mint 3000 forintba kerül, 30 nap meghosszabbítható előfizetéssel. Aki esetleg nem tudná: harci szimulációra épülő karakterfejlesztgetős online valóságshow. A játékosoknak első belépéskor választaniuk kell a szerverek közül, amik a játékon belül a birodalmaknak felelnek meg. Egy birodalomban egy játékosnak maximum 10 karaktere lehet, egy birodalomból egy másikra karaktereket átvinni fizetés ellenében lehet.

World of Warcraft The Burning Crusade

Itt pedig a WoW-os kiegészítő, amivel új, 70-es szintkorláttal, két új fajjal, három új várossal, és egy teljesen új kontinenssel. Emelett rengeteg új küldetés, teremtmény, foglalkozás, és rengeteg új minden, ami már az eredeti játékból ismert. Alig duplájába kerül, mint az alapjáték.

World of Warcraft Burning Crusade Collector’s Edition

A fenti termék nemakármilyen, impozáns díszdobozban. Megkapjuk magát a játékot CD-n és DVD-n, valamint egy több, mint kétórányi videót tartalmazó extra lemezt, háttérinformációkkal, fejlesztői interjúkkal, trailerekketl. Ehhez még jár egy keményfedeles könyv is az artwork rajzokkal, az ára pedig rajongóknak biztosan megéri: 15ezer forintért már a miénk lehet.

Halo 2

És a végére visszakézből a csapból folyó Halo 3 előző részének PC-s változata, csak 9000 forintért. A sztori és a játékmenet nagyjából ugyanaz, mint az új résznél, várjuk PC-re a harmadikat is.

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3djátékok

Unalmas estékre

7 Perc olvasási idő
Január a kedélyállapot szempontjából a legszürkébb hónap. Elmúltak a sok feladatot adó ünnepek, nagyon sokan a tavalyról maradt szabadságukat akár több hét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük