acerbenqepsonjátékokprojektor

Olcsón is lehet projektort venni, mutatunk néhányat!

3 Perc olvasási idő
acerbenqepsonjátékokprojektor

Olcsón is lehet projektort venni, mutatunk néhányat!

3 Perc olvasási idő

Érdekes módon az emberek ritkán gondolkodnak projektorban, ha a házimozizni szeretnének, sőt előadóként is inkább az jut az eszünkbe, hogy elég egy pendrive vagy laptop, majd nézünk, mikor az előadóhely nincs felszerelve vetítővel. Előfordulhat. Pedig egy jó projektor igazán hasznos, s ma már korrekt áron férhetünk hozzá jó kép- és hangminőséget ígérő eszközökhöz is, és ugye általában az ember jobban szeret egy hatalmas felületen filmet nézni vagy játszani, mint a tévén, aminek ugye anyagi okokból vannak méretkorlátai. Szóval a vásznakat, lepedőket elő, nézzük ki a legalkalmasabb falfelületet és húzzuk be a függönyt: mutatunk három projektort, ami nemcsak jól működik, de a pénztárcánkat sem fekszi meg!

A legolcsóbb

Az Epson EMP-DM1 például kifejezetten a vállalható alternatívák közé tartozik, noha nem mai darab: hordozható, egyszerű csatlakoztatni, ráadásul beépített CD- és DVD-olvasóval rendelkezik, tehát gyakorlatilag bárhogy adagolhatjuk neki a vetítendő anyagot. Ez utóbbi különösen hasznos lehetőség, noha azt mondanánk, ma már nem számít annyira, hiszen egyre kevesebbet DVD-zünk – de akkor is: nincs is kényelmesebb annál, hogy a kedvenc filmünket azonnal megnézhetjük, és nem kell külön kábelezéssel szöszölni! A projektor automatikusan felismeri a lemezt, számtalan formátumot támogat. A 3LCD technológia viszonylag jó képminőségről gondoskodik, ráadásul az E-TORL lámpának köszönhetően minimális a fényveszteség, és ezzel a pazarlás, míg a fényerő 1000 ANSI lumen. Az EMP-DM1 természetesen PC-re is ráköthető, sőt USB-n is be tudja olvasni a különféle tartalmakat. A megjelenített kép 854×480 pixel felbontású, a beterített falfelület képaránytól függően 9-12 méter átmérőjű is lehet!

Olcsón is lehet projektort venni, mutatunk néhányat! - olcsobbat.hu

Gazdaságos okostojás

A BenQ MS500 azoknak tetszik majd elsősorban, akik némileg borsosabb, de azért megfizethető áron keresnek jó minőségű, mégis hatékonyan működő projektort. Ennek a típusnak az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy a gyártó különösen hosszú élettartamú, 6 ezer óra vetítésre készen álló lámpát ígér, ez állítása szerint a piacon kapható termékek által nyújtott élettartam kétszerese. A projektorban DLP technológiát használnak, ezzel nincs színelhaványulás, élethűbb képeket kapunk, amit 2500 ANSI lumenes fényerő és 4000:1-es kontrasztarány kísér. Szintén előny, hogy nincs a gépben semmilyen szűrő, amit cserélni kellene, ezzel szintén spórolhat a felhasználó. A BenQ a multimédiás élményre maximálisan rágyúrt, a rendszer 3D-s tartalmak megjelenítésére is alkalmas, ráadásul beépített 2W-os hangszóróval rendelkezik. A projektor natív felbontása 800×600 pixel, a vetítési méret itt is 300 hüvelyk.

Olcsón is lehet projektort venni, mutatunk néhányat! - olcsobbat.hu

Egy kis apróság

Az Acer C110 a fenti két modelltől némileg elüt, az ázsiai készülék ugyanis egy úgynevezett miniprojektor, tehát árban ugyan versenyezhet velük, méretben semmiképpen, aminek természetesen éppen ugyanúgy vannak előnyei és hátrányai. Az Acer mindig is fontos szerepet játszott az efféle kütyük fejlesztésében, s míg eddig a kategória főleg hátrányokkal rendelkezett, most már látszik: jó úton halad a gyártó. A C110 natívan 854×480 pixel felbontású kép megjelenítésére képes, aminek a kontrasztaránya 1000:1. A fényereje mindössze 50 ANSI lumen, ami ugye mindenképpen erőteljes visszalépés, hiszen igazán jó képminőséget csak úgy tudunk elérni, ha a fényforrások erejét minimálisra csökkentjük, vagy teljesen megszűntetjük őket. A projektor 100 hüvelykes képet tud megjeleníteni legfeljebb, a rendszert DLP technológiával és LED lámpával szerelték fel. A rendszer üzemideje akár 20 ezer óra is lehet, és ami mindenképpen lényeges: az egész kütyü akkora, mint egy vaskosabb mobiltelefon, és a mérlegen is csak 175 grammot nyom!

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3djátékok

Unalmas estékre

7 Perc olvasási idő
Január a kedélyállapot szempontjából a legszürkébb hónap. Elmúltak a sok feladatot adó ünnepek, nagyon sokan a tavalyról maradt szabadságukat akár több hét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük