garminórasonytablet pc

Mondja meg valaki, mennyi az idő!

3 Perc olvasási idő
garminórasonytablet pc

Mondja meg valaki, mennyi az idő!

3 Perc olvasási idő

Szalad az idő. Az idő pénz… Ezek a mondatok, szólások elég gyakran kicsúsznak a szánkon. Nem mintha, nem lenne igazság alapjuk, de azt is jól példázzák, hogy mennyire az idő rabjai vagyunk. Sosem elég számunkra 24 óra, hogy elvégezzük minden munkánkat, családi és baráti életet éljünk, illetve pihenjünk vagy akár gondot fordítsunk önmagunkra. Látszólag mindig kiszaladunk az időből. A világ minden idejéből. Pedig sokszor észrevétlenül suhan el mellettünk.

Gyermekként még máshogy érezzük az idő múlását. Sokáig én nem is voltam hajlandó órát viselni, ezzel is az ellen tiltakozva, hogy nekem tudomást kellene vennem az idő múlásáról. Ám mindenki életében eljön az a pillanat, mikor át kell lépni egy más korba, egy más életbe és az idő már kikerülhetetlen faktorrá válik az életünkben. Így most már rendszeresen viselek órát és élem az életem egy bizonyos időbeosztás szerint, de azért hetente néhány alkalommal még most is leteszem ezt a kis diktátort, mely beosztaná minden percemet.
De a fent felsoroltak mellett egy karóra nem csak egy időmérő eszköz. Fontos divat kiegészítővé válhat életünkben, hiszen a kiválasztott darab, sokszor többe is kerülhet, mint a legdrágább ékszerünk és még státusz szimbólumnak sem utolsó. Főleg, ha férfiakról van szó.

Mondja meg valaki, mennyi az idő! - olcsobbat.hu

Sport őrülteknek
Ha azok közé tartozol, akinek az életében a legnagyobb szerepet a mozgás jelenti, akkor érdemes olyan karórát választani, ami talán kevésbé elegáns megjelenésű, nincsenek benne ékkő berakások, sem titánium alaplap, de e helyett megállja a helyét a legmostohább körülmények között is. Legyen szó egy vadvízi evezésről vagy falmászásról.
A Garmin érintőképernyős karórája, melyben beépített GPS is található, pont ilyen. Nincs az a terep, melyen többé eltévednénk, és mivel pulzusmérőtől kezdve, távmérőn át minden benne van, így ideális edzőpartner is.
Komplikált lelkeknek
Svájcban nem csak nagyon jó bicskákat készítenek, de a kis állam pontosságáról is híres. A legnagyobb órásmesterek dolgoznak itt, és nem egy kiváló óra márka kerül ki ezen mesterek kezei közül. Az egyik legőrültebb megjelenésű, legmodernebb órákat Jorg Hysek készíti.
A Hysek műhelyből kikerülő órák csupán kevesek számára elérhetőek, hiszen egy-egy modellből alig 10-30 példány készül, éppen ezért sokunk számára elérhetetlen álom is, mégis jó bennük gyönyörködni, hiszen egy ilyen darab az időmérés csúcsát jelenti.
Ékszerórák
Míg a férfiak általában úgy vesznek karórát, hogy az minél nagyobb és dominánsabb legyen a csuklójukon, addig a nők arra törekszenek, hogy a kezükön is ékszerré váljon az időmérő. Minél apróbb, törékenyebb és díszesebb, a legtöbben annál jobban bele tudnak szeretni ezekbe a darabokba. Talán éppen ezért is terjedtek el futótűzként a tavalyi évben az állatokat mintázó ékszerkarórák. Aranyos madarak, macik, ékszerdobozok pillantanak fel ránk minden alkalommal, mikor leellenőrizzük, hogy épp nem vagyunk még késésben a munkából, randiról.
Persze ezek a darabok is számtalan változatban kaphatóak. Ha nem is feneketlen a pénztárcánk, nem kell lemondanunk a stílusos darabokról, de ne is mutogassuk sasszemmel bíró barátnőknek, mert a turpisságra gyorsan fény derülhet.
Mindenesetre, ha érdekel a luxuskarórák világa, akkor egyszer mindenképpen látogass el a Baselworld kiállításra, mely minden évben a legkiválóbb gyártók új termékeit mutatja be az egész világból.

Ajánlott bejegyzések
3dapplebevitelirodatablet pc

Digitális tervezőnaptárak - kézzel írva

8 Perc olvasási idő
Sokan már novemberben gondoskodnak a jövő évi naptárról, mivel munkaeszközük, s van, aki csak több hónapos határidővel tud dolgozni. Általában a szolgáltatóknak…
canonfényképezőgpsmobiltelefonokosórasporttablet pc

Hurrá, nyaralunk!

6 Perc olvasási idő
    A 21. században élő embereknek már természetes az egyszerre több fronton helytállás fogalma. Minden médiából áramlik a megfelelési kényszer, legyünk…
tablet pc

Hogyan segítheti a tablet a gyermek fejlődését?

1 Perc olvasási idő
Tabletek kedvező áron | Androidos tabletek | Kis képernyős táblagépek A gyermekeknek szóló laptopok és mobilok hosszú évek óta létező termékek, ezért…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük