3dhardverjátékokkonzolnintendo

Nintendo 3DS játékkonzol – térélmény utazás közben

1 Perc olvasási idő
3dhardverjátékokkonzolnintendo

Nintendo 3DS játékkonzol – térélmény utazás közben

1 Perc olvasási idő

A Nintendo következő generációs kézikonzolja ugyan nem lesz élenjáró a teljesítménye terén, azonban számos olyan funkciót és egyúttal olyan élményt kínál a felhasználóinak, amit jó ideig senki más nem fog. A 3DS beépített 3D-s kijelzővel érkezik, a térbeli megjelenítést ráadásul mindennemű speciális szemüveg vagy más kiegészítő nélkül élvezhetjük.

Nintendo 3DS játékkonzol - olcsobbat.hu

A 3DS külsőre szinte majdnem ugyanúgy néz ki, mint a Nintendo DS, igaz, változtatásokat látni rajta. A felső – már említett 3D-s – képernyő nagyobb lett, 3,53 hüvelykes képátmérővel büszkélkedhet, míg az alsó érintésérzékeny kijelző 3,02 hüvely átmérőjű. A gombkiosztás alig változott, ellenben az irányítást egy analóg karként funkcionáló korong, és a beépített giroszkóp és gyorsulásmérő is segíteni fogja. Nyitott állapotban, a konzol felső részén találunk egy csúszkát: ezzel állíthatjuk be, illetve kapcsolhatjuk ki a térbeli megjelenítést. A konzolon három kamera található, az elülső kettővel akár 3D-s fotókat is készíthetünk.

A Nintendo 3DS sok tekintetben összetettebb kütyü lesz, mint az elődje. A játékok között nem csak rövid, unalmas percekre szánt programokat, hanem keményvonalas címeket is találhatunk. Érdekes megemlíteni a StreetPass és a SpotPass funkciókat is: mindkettő akkor lép működésbe, mikor a 3DS alvó állapotban van, s míg az előbbi másik 3DS-kkel, az utóbbi a vezeték nélküli internetforrásokkal képes kommunikálni és adatokat cserélni még ilyenkor is. A 3DS érdekes színfoltja lesz a játékkonzoloknak, a megjelenése márciusban várható.

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3djelmez

Karnevál 2020

5 Perc olvasási idő
Velencéről a lagúnák, gondolák és Szent Márk szárnyas oroszlánja jut eszünkbe. No meg a karnevál. Erről szól mai bejegyzésünk is.  A velencei…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük