asushardverlaptop

Asus N53SV laptop – már bizonyított

Az Asus-laptopokkal nehéz mellélőni, ráadásul az N53-as sorozat már többször is bizonyított. Az új modell sem különb tőlük, ráadásul ez a termék már a második generációs Intel Core processzorral érkezik: a notebook lelke egy 2 Ghz-es i7-2630M egység, amely igény szerint – például anyagi megfontolásokból – kicserélhető egy gyengébb alkatrészre is.

Asus N53SV laptop - olcsobbat.hu

A laptop teljesítménye kiváló, akár játékra is megfelelő. A már említett processzoron kívül egy Nvidia GT-540M grafikus egység és 4GB DDR3-as RAM (1066Mhz) erősíti. A háttértárolót ízlés szerint választhatjuk ki, a gyártó többek között 640 GB-os merevlemezzel is kínálja a gépet. A sötétszürke színezést kapott notebookot kinyitva 15,6 hüvelyk átmérőjű képernyő fogad bennünket, ez 1366×768 pixel megjelenítésére képes – alant egy viszonylag kényelmes, szellősen rendezett billentyűzetet találunk.

A laptopba 8x DVD-író került, illetve rendelkezik Bluetooth- és egy Atheros AR9285 Wi-Fi-adapterrel is. A csatlakoztatást vizsgálva három darab USB-aljzatra bukkanhatunk, ezek közül az egyik már a harmadik generációt képviseli. Találunk továbbá fejhallgató- és mikrofonbemenetet, adatainkat és multimédiás anyagainkat pedig SD/MMC/MS/xD kártyaolvasóval is beolvashatjuk, átmenthetjük a merevlemezünkre. A gyártó PowerDVD, Power2Go, PowerDirector és Media Espresso szoftvereket mellékel a laptop mellé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.