hardvermotorolatablet pc

Motorola Xoom tablet PC – törökmézes táblagép

A Motorola legújabb, még az idei év első negyedében megjelenő tablet PC-je lesz az első olyan eszköz, amelyen már az Andoid 3.0-s változata, a Honeycomb kódnevű rendszer fut. Az újgenerációs szoftvert az alapoktól tervezték újra a Google-nél úgy, hogy az kihasználja a tabletek minden előnyét: élményjavításra törekedtek az alkalmazások, a multi-tasking, a böngészés és a testreszabás terén is.

Motorola Xoom tablet PC - olcsobbat.hu

A Xoom 249,1×167,8×12,9 milliméteres és 730 grammos eszköz lesz, a tableten 10,1 hüvelyk átmérőjű, 1280×800 pixel megjelenítésére képes képernyő terpeszkedik. A váz alatt dübörgő kétmagos, 1 Ghz órajelű processzornak, az NVIDIA Tegra 2 GPU-nak és az 1 GB DDR2 RAM-nak köszönhetően igazi erőgéppel van dolgunk, amely akár 1080p-s videók lejátszásával is megbirkózik. A Xoom egyébként 32 GB belső memóriával rendelkezik, ami SD-kártyával bővíthető igény szerint.

Az elülső kamera 2, a hátsó pedig 5 megapixeles lesz – utóbbival akár 720p-s videókat is rögzíthetünk. A gyártó megjelölése szerint egyetlen feltöltéssel 10 óra videó-lejátszást bír az akkumulátor, de ezt nyilván más is, például a Wi-Fi-, a Bluetooth- vagy a 3G-vevő használata is befolyásolja majd – érdekesség, hogy az új idők szavára hallgatva, utóbbit idővel a Motorola kicseréli LTE-vevőre (4G). A Xoom támogatja a Flasht, kapott HDMI-kimenetet, ezen felül giroszkóppal, gyorsulásmérővel, barométerrel és elektronikus iránytűvel is felvértezték.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.