3dfanatechtpcjátékokkonzolkormánylgmédialejátszómonitorpcxtreamer

LG W2363D-PF monitor – három dimenzió baráti áron

Minden tiszteletünk azoké, akik nap, mint nap monitorokat tesztelnek, próbálnak ki. Manapság ezen a területen is nehéz kiemelkedőt alakítani a gyártóknak, ezek ismeretében pedig végképp nehéz megmondani, miért olyan érdekes az LG új monitora. Elvégre ez is csak egy fekete megjelenítő, némi extra képességgel és egészen jó árral – és mégis.

LG W2363D-PF monitor - olcsobbat.hu

Nem tagadjuk, a W2363D-PF kellemes külsőt kapott, azonban a fekete váza miatt első blikkre semmi különlegeset nem látni benne. Azután bekapcsoljuk a monitort, és megdöbbenünk: a készülék alján helyet kapott henger érdekessé teszi a szerkezetet, ez a kis kiegészítő ugyanis az LG Tru Light technológiáját használja, és fehér fényt bocsát ki az éppen nézett film, hallgatott zene vagy játszott játék ritmusától függően. A hangerő és az időzítés egyaránt számít, a LED késés nélkül pulzál.

A fényes, fekete váz kávája elől 0,8 hüvelyket foglal el a durván 5 kilogrammot nyomó monitor oldalaiból, a konstrukció meglehetősen strapabíró a finom külső és könnyű súly ellenére. Tizenöt fokban dönthetjük meg, a menürendszert vezérlő felületet pedig a jobbalsó sarokban találjuk meg: itt hat darab, elkülönített érintésérzékeny területet látunk, ahol választhatunk a különféle extrákat ígérő G-Mode, a Bemeneti források, a Menü, a Fel, a Le és a Beállítás opciók között.

A 23 hüvelykes monitorban TN panel kapott helyet, a megjelenítő 16:9-es képarányú, és 1920×1080 pixel megjelenítésére képes. A VESA-támogatás mellett az NVIDIA 3D Vision szolgáltatást is ismeri: ezzel a megfelelő szemüveg jelenlétében bármilyen játékot vagy filmet 3D-ben jeleníthetünk meg. Az első tesztek szerint a monitor remek teljesítménnyel büszkélkedhet, és mindezt megfizethető ár mellett teszi. Ha ezt a modellt választjuk, hangszórót is spórolunk, a W2363D-PF ugyanis fejhallgató-bemenettel is rendelkezik.

LG W2363D-PF monitor árak, ajánlatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.