irisolcsóbbatsamsungszkennertelefonwindows phone 7

Elindult az Árbarátok.hu – közösen olcsóbbat

Elindult a Sanoma legújabb szolgáltatása, az Árbarátok.hu. Az Árbarátok egy úgynevezett közösségi vásárlási oldal, amely lehetővé teszi a felhasználóinak, hogy megfelelő létszámú társasággal exkluzív ajánlatokhoz, termékenként, szolgáltatásonként 50-90 százalékos kedvezményekhez jussanak. A közösségi vásárlás alapelve egyszerű: fogjunk össze, legyünk minél többen, és közösen olcsóbban vásárolhatunk!

Árbarátok.hu közösségi vásárlási oldal

Az Árbarátok felhasználói egyetlen regisztráció után rendszeresen frissülő ajánlatokhoz férhetnek hozzá, éttermek, szépségszalonok, szabadidős programok és wellness szállodák akcióit használhatják ki többek között. A közösségi vásárlással tulajdonképpen mindenki jól jár: a vásárló és az üzlet is. A vásárló megkapja az akcióit, melyek kihasználásához mindössze annyi a teendő, hogy az üzlet által kikötött minimális résztvevői létszámot elérjük. Az akciókra nyilván bárki jelentkezhet, de keresve sem találnánk jobb alkalmat, hogy itt kezdjük meg a családi vagy baráti programok szervezését.

Természetesen a szolgáltatók és kereskedők is jól járnak. Ha többen vagyunk, nagyobb kedvezményhez jutunk, elvégre az üzlet tudja, hogy az adott létszám ellenére még az 50-90 százalékos kedvezmények mellett sem veszíthet. Fontos tudni, hogy az Árbarátok alapvetően ingyenes szolgáltatás, az oldal semmilyen előzetes díjat nem számít fel az együttműködésért, közvetítőként csak a tényleges vásárlások után kap jutalékot.

Most már tudunk mindent, értjük az Árbarátok működését. Mi van még hátra? A szervezés! Az ajánlatok csak akkor valósulhatnak meg, ha elértük a minimálisan előírt létszámot, ezért érdemes lehet a barátokat, családtagokat is arra buzdítani, hogy közösen költsünk el egy olcsóbb ebédet. A közösségi oldalak korában ennek semmi akadálya: az Árbarátok a Facebook, az iWiW és a Twitter felületén is rendelkezésre áll, itt folyamatosan értesülhet minden felhasználó az aktuális akciókról, hamarosan pedig az iPhone- és az androidos okostelefonok is saját alkalmazást kapnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.