irisolcsóbbatsamsungszkennertelefonwindows phone 7

Elindult az Árbarátok.hu – közösen olcsóbbat

2 Perc olvasási idő
irisolcsóbbatsamsungszkennertelefonwindows phone 7

Elindult az Árbarátok.hu – közösen olcsóbbat

2 Perc olvasási idő

Elindult a Sanoma legújabb szolgáltatása, az Árbarátok.hu. Az Árbarátok egy úgynevezett közösségi vásárlási oldal, amely lehetővé teszi a felhasználóinak, hogy megfelelő létszámú társasággal exkluzív ajánlatokhoz, termékenként, szolgáltatásonként 50-90 százalékos kedvezményekhez jussanak. A közösségi vásárlás alapelve egyszerű: fogjunk össze, legyünk minél többen, és közösen olcsóbban vásárolhatunk!

Árbarátok.hu közösségi vásárlási oldal

Az Árbarátok felhasználói egyetlen regisztráció után rendszeresen frissülő ajánlatokhoz férhetnek hozzá, éttermek, szépségszalonok, szabadidős programok és wellness szállodák akcióit használhatják ki többek között. A közösségi vásárlással tulajdonképpen mindenki jól jár: a vásárló és az üzlet is. A vásárló megkapja az akcióit, melyek kihasználásához mindössze annyi a teendő, hogy az üzlet által kikötött minimális résztvevői létszámot elérjük. Az akciókra nyilván bárki jelentkezhet, de keresve sem találnánk jobb alkalmat, hogy itt kezdjük meg a családi vagy baráti programok szervezését.

Természetesen a szolgáltatók és kereskedők is jól járnak. Ha többen vagyunk, nagyobb kedvezményhez jutunk, elvégre az üzlet tudja, hogy az adott létszám ellenére még az 50-90 százalékos kedvezmények mellett sem veszíthet. Fontos tudni, hogy az Árbarátok alapvetően ingyenes szolgáltatás, az oldal semmilyen előzetes díjat nem számít fel az együttműködésért, közvetítőként csak a tényleges vásárlások után kap jutalékot.

Most már tudunk mindent, értjük az Árbarátok működését. Mi van még hátra? A szervezés! Az ajánlatok csak akkor valósulhatnak meg, ha elértük a minimálisan előírt létszámot, ezért érdemes lehet a barátokat, családtagokat is arra buzdítani, hogy közösen költsünk el egy olcsóbb ebédet. A közösségi oldalak korában ennek semmi akadálya: az Árbarátok a Facebook, az iWiW és a Twitter felületén is rendelkezésre áll, itt folyamatosan értesülhet minden felhasználó az aktuális akciókról, hamarosan pedig az iPhone- és az androidos okostelefonok is saját alkalmazást kapnak.

Ajánlott bejegyzések
applemobiltelefonOnline vásárlássamsungUncategorized

Top mobiltelefonok nyárra már 95.000 forintért

1 Perc olvasási idő
A nyári kalandok és nyaralások eljövetelével nagyobb tárhelyre lenne szükséged, hogy megörökítsd az összes fontos pillanatot? Válogass 64, 128, 256 vagy akár…
e-kereskedelemmosógépolcsóbbatOnline vásárlás

Hogyan válasszunk mosógépet?

3 Perc olvasási idő
Azt gondolnánk, a világ legegyszerűbb dolga mosógépet venni, hiszen a legfontosabb a választás kapcsán, hogy jól mosson az eszköz. A helyzet azonban ennél összetettebb és jó, ha néhány szempontot bizony megfontolunk akkor, amikor kiválasztjuk a számunkra legmegfelelőbb mosógépet.
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük