fitneszsport

Küzdjünk együtt az elnyomás ellen

2 Perc olvasási idő
fitneszsport

Küzdjünk együtt az elnyomás ellen

2 Perc olvasási idő

Tegyünk hát egy kis kitérőt a marketing-osztályra, ha már úgyis ettől hangos ma az online világ. Apropó, a főnököm – nem az Olcsóbbatnál, hanem egy webfejlesztő cégnél, ahol webet fejlesztek – a minap egy egyszerű kérdésre, hogy XY-ügyfél milyen hírlevelet kér, úgy kezdte a válaszát, hogy „akkor most elmagyarázom neked, hogyan működik az online világ”. Nekem, webfejlesztőnek, lassan egy évtizede rutinos internethasználónak, valamint leendő műszaki értelmiségi egyetemistának. Szóval ez azért mégis csak sok volt, és itt kezdtem el gondolkozni azon, hogy jó-e nekem ennél a cégnél dolgozni, egyébként meg remélem, hogy a főnököm nem olvassa ezt a blogot (igaz, hogy így egy vásárlóval kevesebbünk van, de bocs, olcsóbbatos kollégák, megígérem, hogy jövő hónapban veszek itt egy plazmatévét).

Szóval ott tartottunk, hogy mitől is hangos, hát attól, hogy az index.hu felszólító e-mailt küldött egy egyszerű AdBlock szöveges konfigfájl megalkotójának és megosztójának, hogy bizony ne tiltsa le az ő oldalukon a hirdetéseket, különben jön a beton. Érdekes dolog ez, hiszen a „szkript” (de még ez az elnevezés is túlzás) írója nem csinált semmi mást, mint megkönnyítette az AdBlock finomhangolását, ellenben senkinek nem reklámozta az AdBloc kiegészítést, sem a Firefoxot, egyikhez sincs köze egyáltalán, az érdemi pereskedést ezügyben meg talán az utóbbi vonalon kellene elkezdeni, ha nem Magyarországon lennénk. Persze az indexet is meg lehet érteni valahol, hiszen ők meg a reklámokból élnek.

Nos hát, ha ebből tényleg pereskedés lesz, akkor kemény menetek várhatók. Eredetileg boxkesztyűt akartam ma ajánlani, de mivel azt nem árulunk, nézzünk szét a további sporteszközök háza táján, mivel is segíthetné az Olcsóbbat, a szegény elnyomott internetezők fizikális fejlődését.

Weslo S5

Íme egy futópad, ráadásul motoros, 1,6 lóerős 0-16km/h-ig állítható sebességgel, és 1,5%/4,5%/7%-os dőlésszöggel. 40x122cm-es futófelületén kényelmesen elkocoghatunk, vagy választhatunk a négyféle gyári program közül. Önsúlya 56kg, az Ön súlya pedig, ha ezt használja maximálisan 115kg lehet (felugró ablakban megjelenő hirdetések nélkül szállítjuk).

Nordictrack XLT 1200

Ez itt pedig nem más, mint egy Norditrack elliptika, Nordi update, mondhatnánk, leginkább a taposós lépcsőzőgépre hasonlít de mégsem az. Tizenkét szinten állíthatjuk rajta az ellenállási fokozatot (álljunk ellen együtt az index.hu fenyegetéseinek), vagy választhatunk a 15 beépített program közül. Ráadásul pulzust is tud mérni, markolatán lévő érzékelővel vagy mellkasövvel.

Weider Multi Gym Pro7500

Ez pedig már egy igazi multifunkcionális szerkezet, felső csiga, nyomókar, alsó csiga, vállnyomó, lábnyomó, lábhajlító és mellközelítő is található rajta, kényelmes, párnázott „ülőhelyekkel”, mindenféle gyakorlati lehetőséggel, ideális választás, ha a pincében kialakítandó házi konditermünkben szeretnénk felkészülni a kisember multicégek elnyomása ellen vívott harcára.

Ajánlott bejegyzések
autósport

Téli kalandok

4 Perc olvasási idő
Az előrejelzések alapján hazánk időjárása nem kedvez a téli sportok szerelmeseinek, de abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a szomszédos országokban számos…
kondigépekokosóraőszsport

Nyüzsögjetek, endorfinok!

7 Perc olvasási idő
Biztosan tapasztaltuk már, mikor mozogni kezdünk, egy kis idő elteltével megmagyarázhatatlan örömmámor kerít hatalmába és azt érezzük, legyőzhetetlenek vagyunk. Oké, oké, csak…
gpssport

Erdő, erdő, erdő…

6 Perc olvasási idő
Napok vannak hátra a nyárból, igyekezzünk kiélvezni a nap utolsó forró sugarai adta felüdülést egy kicsit másként. Sokszor szó volt már a…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük