hardverszoftver

Installáljon Ön is! – II. rész

2 Perc olvasási idő
hardverszoftver

Installáljon Ön is! – II. rész

2 Perc olvasási idő

Esküszöm, ha végzek ezzel az installással, elsõ dolgom lesz, amit már régóta tervezek, hogy veszek valamilyen ghostoló szoftvert, ami lekapja egy imagefájlba azt a párgigányi cuccot, amit felpakoltam, aztán legközelebbi ilyen körben csak be kell bootolni róla, és már pakolódik is fel a rendszer, driverestül, programostul satöbbi. Miközben pedig én zombiként klikkolgatok a next gombra, folytassuk szoftverajánlónkat, íme a második rész. (Egyébként Önök észrevették már, hogy több programban is elõszeretettel alkalmazzák az „Igen-Nem-Mégsem” kombinációt a szoftver által feltett kérdésre adandó válaszként? Csak tudnám minek, hiszen ha igent nyomok, akkor már tökmindegy, a nem és a mégsem meg ugye egyenértékûek.)

Haladjunk tovább, abba kategóriába, amit boltunkban egyszerûen csak multimédiás programoknak hívunk, én mondjuk inkább valamilyen „must-have” szoftvernek hívnám õket, abban az értelemben, hogy ritkán használjuk õket, de amikor kell, akkor sajnos nélkülzhetetlenek (pl. most mindjárt egy Nero-t ajánlunkk, pedig milyen jó lenne, ha nem kellene mert a Windows-ban normálisan mûködne a DVD-re való drag&drop). Ha DVD-t szeretnénk írni, akkor tehát Nero Burning Rom, ahogy régen hívták, most már egy csomó felesleges kacattal kiegészítették, a videóvágótól a DJ-programig, és egyszerûen Ahead Nero-nak nevezik, CD/DVD-íráshoz viszont továbbra is ezt ajánljuk, tizenhétezer forintért.

Ha PDF-ekkel szeretnénk bûvészkedni, és nem csak olvasgatnánk õket, hanem kicsit szerkesztgetnénk is, akkor ahhoz bizony kell az Adobe Acrobat Professional, potom hatvanezerért, aki meg csak nézegeti a PDF-eket, az letöltheti ingyen is az Adobe Reader-t. Aztán van itt még Pinnacle Studio Plus 11, ha esetleg fel tetszettek volna lelkesülni videókamerákról szóló posztunkon, és vettek felvevõt, akkor feltétlen vegyék meg ezt is a viedóvágáshoz, hiszen „HD a beolvasástól az exportálásig, Teljesen Vista-kompatibilis”, ja és csak tizenötezer.

Továbbá találunk itt még térkép szoftvert útvonaltervezéssel és nagyfelbontású térképekkel, bár nem tudom a Google ezen területen uralkodó virtuális és fizikális uralmát übereli-e, valamint találunk itt még rengeteg zene- és videószerkesztõ programot is, tessék válogatni belõle.

Mi a magunk részérõl pedig úgy döntöttünk, hogy mára meguntuk az installálást és inkább játszunk egyet, mondjuk a Transformers film játékváltozatával, az úgyis alig kerül tízezer forintba, reméljük jobb lesz mint a film. Holnap folytatjuk.

Ajánlott bejegyzések
3dhardverlaptoptoshiba

Toshiba Qosmio T851 laptop – 3D és 2D egyszerre

1 Perc olvasási idő
Ma már nem nagy szám, ha a 3D-s kijelzőhöz nem kell szemüveget viselni: láttunk már ilyet játékkonzolban, fényképezőben, sőt többé-kevésbé már egy-két…
altec lansingdokkolóhardverhtciphoneipodtelefon

HTC Incredible S mobiltelefon – a kis okos

1 Perc olvasási idő
Megérkezett a HTC legújabb androidos okostelefonja, és az Incredible S egy-két apróságot leszámítva kifogásolhatatlan készülék. Elődje, az Incredible (másik nevén Droid Incredible)…
3dasusfullhdhardverlaptoplglogitechnotebooktávirányítówebkamera

Asus Wavi Xtion Pro mozgásérzékelős kamera – a jövő távirányítója

1 Perc olvasási idő
A következő poszt olyan tekintetben rendhagyónak számít, hogy a kiegészítő elsősorban az Asus Wavi Xtion médiamegosztójával együtt használható, azzal viszont nagyon is….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük