appleiphonemobiltelefon

iPhone 5C és iPhone 5S – az Apple legújabb gyöngyszemei

2 Perc olvasási idő
appleiphonemobiltelefon

iPhone 5C és iPhone 5S – az Apple legújabb gyöngyszemei

2 Perc olvasási idő

Apple iPhone-ok | Még több okostelefon >>
Hamarosan a boltokba kerül a két új iPhone, itt vannak az első árak és ajánlatok!
iPhone 5C

iphone_5c

Az Apple az olcsóbb árkategóriában is megpróbál piacot szerezni magának, ezért hozta létre az iPhone 5C-t. A legnagyobb eltérést  a hagyományos iPhone-októl a készülékház jelenti, ugyanis strapabíró polikarbonátot használtak a fém és üveg burkolat helyett. Sokféle szín szerepel a kínálatban: zöldben, fehérben, kékben, sárgában és rózsaszínben is kapható.
Nézd meg az iPhone 5C hivatalos, angol nyelvű bemutató videóját:

Az iPhone 5C kijelzője 4 inch és 1136 x 640 pixel felbontású. A6-os chipset dolgozik benne 1GB RAM segítségével, belső tárhelye pedig 16 vagy 32 GB. Hátlapi kamerája 8, előlapi kamerája 1.9 megapixel. A készlék támogatja a 3G és LTE hálózatokat is.
Nagy kérdés volt, hogy valóban olcsó lesz-e az iPhone 5C. Nagyon úgy tűnik, hogy Magyarországon egyelőre nem. Bár az Egyesült államokban 99 dollár a 16GB-os készülék hivatalos ára kétéves hűségnyilatkozattal, illetve 549 dollár kártyafüggetlenül, az első hazai árak ennél jóval magasabbak. A webshopoknál már előrendelhető iPhone 5C forgalmazását szeptember 20-án kezdik meg, hazánkban várhatóan szeptember 23-án kerül a boltokba.
iPhone 5S

iphone_5s

Az idei év csúcsmodelljében, az iPhone 5S-ben az Apple új A7-es chipsetje szerepel, amivel sokat erősödött a telefon eddig sem gyenge teljesítménye. A legnagyobb újdonság azonban a home gombba integrált ujjlenyomat olvasó, amely az azonosítás és az iTunes vásárlások esetén játszik fontos szerepet.
Nézd meg az iPhone 5S kameráját bemutató angol nyevű videót:

A kamera rész teljesen kicserélődött, a nagyobb szenzor és új lencsék mellett újdonság a dual LED vaku is. A gyorsabb fotózás és így élethűbb színekkel és több állítható funkcióval párosul, miközben a videózás élménye is kiteljesedik.
Az iPhone 5S a fekete és fehér mellett arany színben is elérhető és 16, 32, valamint 64 GB-os változatban kapható. Forgalmazása szintén szeptember 20-án kezdődik és  várhatóan szeptember 23-án kerül a hazai boltokba.

Ajánlott bejegyzések
fejhallgatófényképezőkiegészítőmobiltelefonUncategorized

Nem fér bele mindaz a képbe, amit mondani akarnál?

1 Perc olvasási idő
Egészítsd ki technikai repertoárod egy selfie bottal! Szerezd be Te is az utóbbi idők egyik legnagyobb slágerét, a selfiebotot! Ne bajlódj a…
mobiltelefonUncategorized

Szuper telefonok a forró hónapokban is

1 Perc olvasási idő
Nagy tárhelyet, modern hangzást, kiváló akkumulátorú készüléket keresel, vagy éppen designos telefonra vágysz? Az olcsóbbat.hu-n mindet egy helyen megtalálod! Ha valami igazán…
applemobiltelefonOnline vásárlássamsungUncategorized

Top mobiltelefonok nyárra már 95.000 forintért

1 Perc olvasási idő
A nyári kalandok és nyaralások eljövetelével nagyobb tárhelyre lenne szükséged, hogy megörökítsd az összes fontos pillanatot? Válogass 64, 128, 256 vagy akár…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük