gpshardverháztartás

Felejtsük el a csipeszt és a ruhaszárítót

2 Perc olvasási idő
gpshardverháztartás

Felejtsük el a csipeszt és a ruhaszárítót

2 Perc olvasási idő

Ha már tegnap elindultunk a mosógép vonalon, ma haladjunk is tovább ezen az irányon, jöjjenek a szárítógépek. Jövő héten meg a vasalók (nem). A szárítógép azért jó – feltéve, hogy elfér a fürdőszobánkban vagy mosókonyhánkban még egy mosógépnyi méretű háztartási gép -, mert nem kell bajlódnunk a teregetéssel, nem kerülgetjük napokig a ruhaszárítót, a kertbe kitett száradó ruhák színét nem szívja ki a nap, és szinte már a mosás után foghatjuk is a szárítóból kivet friss és meleg ruhákat, és hajtogathatjuk be a szekrénybe. Ez utóbbira kellene már csak valami okos szerkezetet kitalálni, szerintünk ugyanis a ruhahajtogatásnál alig létezik unalmasabb házimunka.

Egyszóval most jöjjenek a szárítógépek, a mosó- és egyben szárítógépeket meg már tényleg nem fogjuk külön bemutatni, fedezzék fel Önök.

Bosch WTE84120BY

Hat kilogramm vizes ruhát tehetünk ebbe a Bosch-ba, vagy hármat ha kímélő szárítást szeretnénk, fordulatszáma 1400 vagy 800 fordulat/perc. Mivel légkondenzálós szárítási technológiával működik, nincs szükség külön levegőelvezető csőre, nem kell falat fúrni, meg ilyesmik. Egygombos programválasztójával állíthatjuk be mind a hét szárítási módot, amik között különböző erősségűek vannak, mint „szekrény-száraz”, „vasaslás-száraz” stb.

Whirlpool AWZ 8676

Kinézetre tisztára mint egy gáztűzhely, és eggyel több kilónyi ruhát rakhatunk bele, mint az előbbi Bosch-ba. Kijelzi a szárítás idejének hosszát, beállíthatjuk késleletetett indításra is egy és tizenkét óra közötti intervallumban, és szintén kondenzáló technológiával működik. Hatodik érzék funkciójának köszönhetően automatikusan állítja be menet közben a szárítási programot, hogy ezzel energiát spóroljon, érzékeli hogy éppen milyen nedvesek a ruhák, és ha úgy érzi már megszáradtak, automatikusan leállítja magát.

Siemens Dressman TJ10100

A végére pedig egy igazi csodabogár, ami nem is igazán szárítógép, hanem szárítógép és vasaló egyben, ugye miket ki nem találnak. Bár nehezen találnánk egy ilyennek helyet a lakásba. A Siemens Dressman arra jó, hogy vizes ingejeinket ráhúzva forró levegő segítségével gyűrődésmentesre szárítsa azokat. Többféle vasalóprogramot kínál nekünk különböző időtartamokra és az ingek anyagainak megfelelően.

Ajánlott bejegyzések
gpssport

Erdő, erdő, erdő…

6 Perc olvasási idő
Napok vannak hátra a nyárból, igyekezzünk kiélvezni a nap utolsó forró sugarai adta felüdülést egy kicsit másként. Sokszor szó volt már a…
canonfényképezőgpsmobiltelefonokosórasporttablet pc

Hurrá, nyaralunk!

6 Perc olvasási idő
    A 21. században élő embereknek már természetes az egyszerre több fronton helytállás fogalma. Minden médiából áramlik a megfelelési kényszer, legyünk…
háztartásotthon

Időkibővítő készülékek

19 Perc olvasási idő
Mégis mikor? Biztosan minden családban elhangzik e költői kérdés, amelyre magunk sem tudjuk a választ. Ezt, vagy azt kéne már csinálni, ablakot…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük