háztartás

Szépséges mosógépes

Bár már nem mai dolog – tavaly nyáron dobta piacra az LG -, mi a minap futottunk bele egyik kedvenc blogunkban ezekre a designolt mosógépekre. Annyira szépek, hogy kötelességünknek éreztük feltenni ide az Olcsóbblogba is, ha már egyszer nálunk – mármint Magyarországon – nem kaphatók ezek a modellek, csak az Egyesült Királyságban, legalább nézegessék meg őket így. Egyébként “gőzölős” technológiával működő mosógépek ezek, tehát kevesebb vizet használnak a tisztításhoz, és a maradék víz helyett egyszerűen forró gőzzel mosnak. A külsejüket a Designers Guild angol cég tervezte, összesen negyvenféle ilyen modellt dobtak piacra, a virágos tavaszi és nyári mintástól kezdve az őszi és téliig, négyféle színváltozatban úgy mint Imperial Flower (fehér alapon piros virágok), Sevilla (zöld növényi formák), Ribailauga (geometriai formák, körök), és Cloisonne (fekete alapon virágminták és lepkék).

Sajnos nálunk az energiatakarékos gőzölős mosógép is ritka, hát még a virágos, de azért mi most megpróbáltunk Önöknek válogatni az Olcsóbbat legszebb gőzölős LG-jeiből.

LG WD-14376FD

Sötétszürke, a specifikáció szerint “inox” színű mosógép, elöltöltős, 8kg kapacitással. Állítható fordulatszáma 1200/1400/1600 fordulat/perc értékeken változtatható, LCD kijelzőjén állíthatjuk be a 9 választható program egyikét. A++ energiaosztályba tartozik, mosásonként 52 liter vizet fogyaszt. Mérete 85x60x55cm.

LG WD-14379FD

Hasonló tudású modellek, de többféle színben és már a gőzt is használó fajtából. Létezik belőle fekete, piros, világoskék, rózsaszín, szürke és fehér. A gőzölős technológia mellett a vizes mosásból is többfélét tudnak (pl. esőztető mosás), és csendes motorjuknak köszönhetően nem fog átkopogni a szomszéd sem, ha késő este mosunk. Áramszünet esetén megjegyzik, hogy hol jártak az adott programban, és onnan folytatják a mosást. A színveriációkhoz tökéletesen illik a WD-14376FD-nál is megtalálható metálfényezésű ajtókeret.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.