blackberryhardvertelefon

BlackBerry Curve 3G 9300 mobiltelefon – belépő szintre

Nincs könnyű dolga a RIM-nek, nehéz felvenni a kesztyűt az androidos telefonok seregével és az iPhone-nal szemben. Ennek ellenére a BlackBerry még mindig szárnyal, úgy tűnik, a márka nyújtotta minőségre, kialakításra és funkciókra mindig lesz igénye a felhasználóknak. A 9300-as modell a belépő szintet képviseli, ahhoz képest nem érheti panasz a felszereltségét.

BlackBerry Curve 3G 9300 mobiltelefon - olcsobbat.hu

Külsőre nem sokban különbözik a telefon az elődeitől, a QWERTY-billentyűzet és az optikai trackpad innen sem hiányzik, hátul pedig 2 megapixeles kamera várja a fotózni vágyókat. Emellett Wi-Fi- és Bluetooth-adapter, továbbá GPS-vevő is található a készülékben. A tesztek szerint a 9300 akkumulátora egyetlen feltöltéssel 5,5 óra beszélgetésre használható, és 14,5 nap készenléti idővel rendelkezik.

A telefon a BlackBerry OS 5-tel érkezik, de az operációs rendszer frissíthető a következő változatra (és ajánlott is élni ezzel a lehetőséggel). Az elérhető szolgáltatások kapcsán egy rossz szavunk sem lehet: e-mailezésre és üzenetküldésre (BlackBerry Enterprise, Exchange, illetve BlackBerry Messenger, AIM, ICQ, Yahoo, Windows Live) éppúgy alkalmas a telefon, mint médialejátszásra (MP3, WMA, AAC, MIDI, MPEG4, WMV, H.263 és H.264 formátumok támogatottak), továbbá egyéb alkalmazásokhoz (Facebook, Twitter és társai) és játékokhoz is hozzáférhetünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.