dokkolóhardveriphoneipodrádióyamaha

Yamaha TSX-70BG dokkolóállomás – uzsonnásdoboz hangszóróval

Nehéz betelni a dokkolókkal, a tökéletes választáshoz nem lehet elegendő terméket megvizsgálni közelebbről is. A Yamaha modellje nem maradhat ki a szórásból, az uzsonnásdobozra emlékeztető hangszóró ugyanis szépen elfér bárhol, jó megjelenését nem érheti panasz, a funkcióit tekintve pedig végképp nem.

Yamaha TSX-70BG dokkolóállomás - olcsobbat.hu

A fémborítást kapott TSX-70 4,25 hüvelyk magas, 8 hüvelyk széles és 5 hüvelyk mély – mint arra utaltunk a formatervezése téglatestet idéz, melynek a tetejébe ültethetjük bele az iPodunkat vagy az iPhone-unkat. A hangosítás tökéletes, elől két darab, egyenként 1,5 hüvelyk átmérőjű hangszóró gondoskodik a „zajkeltésről”. A minőség kiváló, a dokkolóról szóló tesztek jó hangzásról számolnak be. Érdemes megjegyezni, hogy a TSX-70 AM- és FM-rádióként is használható, sőt öt csatornát előre beprogramozhatunk az eszközön az egyszerűbb kezelés kedvéért.

Ha már kezelés: a TSX-70-hez természetesen távirányító is jár, így akár az asztalnál ülve, az ágyban fekve is kényelmesen válthatunk számot vagy rádióadót. A dokkoló funkcióit az ébresztő és az időzítés lehetősége teszik teljessé – utóbbi annyit takar, hogy éjjel beállíthatjuk, mikor kapcsoljon ki a készülék, ha netán mi elalszunk. A TSX-70 egyedüli komolyabb hátránya, hogy vastag kábelköteggel kell számolnunk a beszerzése esetén: a hálózati adapterhez eleve két kábel jár, ehhez pedig ha párosulnak a rádiókábelek, csinos kis gombolyag keletkezhet a dokkoló mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.