blackberryhardverresearch in motiontelefon

BlackBerry 9780 telefon – régi ismerős

A környezetemben is egyre jobban érződik, mennyire ismert a BlackBerry. Persze ez buta kijelentés, elvégre a RIM telefonja eddig is a legjobb márkák között szerepelt, viszont elsősorban mindig olyanoknál láttunk BlackBerry-modelleket, akik valamelyik vállalat alkalmazottjaként kapták, vagy éppen konyítanak valamit a mobiltelefonok világához. Most pedig? Ha megbízható, biztonságos készüléket szeretnénk, azonnal a BlackBerry mellett tesszük le a voksunkat.

Blackberry 9780 mobiltelefon - olcsobbat.hu

A 9780-as a népszerű BlackBerry 9700-at turbózza fel, éppen ezért, aki rendelkezik ezzel a modellel, ne váltson, máskülönben viszont ez lehet a legjobb választás, ha BlackBerry-re fáj a fogunk. Az elsődleges újdonság, hogy az új telefont már a hatodik generációs BlackBerry OS-sel szállítják, amely jobb böngészőt, kiterjedtebb multimédiás lehetőségeket és megújult kezelőfelületet kapott. Maga a kamera 5 megapixeles lett, és a belső flash memória is duplájára, 512 megabájtra hízott – a telefont egyébként 2 gigabájtos microSD-kártyával csomagolják, de ez lecserélhető.

Minden másban a régi a telefon: a dizájn a megszólalásig hasonlít az eredetire, de ez nem is zavaró – jón nem kell változtatni, tartja a mondás. A képernyő mindössze 2,44 hüvelyk átmérőjű (ez 480×320 pixelt képes megjeleníteni), ami nem is meglepő, ugyanis a 9780 a trenddel szembemenve még mindig gombokat használ a kezeléshez, mégpedig teljes QWERTY-billentyűzetet, amit egy optikai touchpad egészít ki. A gyártó tokot, headsetet, hálózati adaptert és USB-kábelt mellékel a telefon mellé, továbbá a tőle megszokott biztonsági funkciókat ígéri extraként.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.