fejhallgatóhardvershure

Shure SRH440 fejhallgató – ronda, de finom!

A Shure évek óta gyárt minőségi fejhallgatókat – olyanokat, amelyek bármelyik stúdióban megállnák a helyüket -, de érdekes módon nem egy modelljük az átlagos zenehallgatók, az „iPod-generáció” tagjai körében is népszerű. Az SRH440 tervezésekor erre a gyártó fel is figyelt, s kiválóan keresztezte a két érdeklődési vonalat: így kaptunk egy nem túl szép, ám kiváló minőségű és viszonylag olcsó eszközt.

Shure SRH440 fejhallgató - olcsobbat.hu

A Shure nemrégiben négy fejhallgatóját tervezte át, az SRH440 az egyik közülük. Külsőre semmi extrát nem mutat fel, sőt, ami azt illeti, nem is szép annyira: böhöm nagy fekete modell ez, amit csak két oldalt és a pánton, felül díszit a gyártó ezüst logója. A hangszórók körülölelik a fület, ezzel teljesen el vagyunk vágva a külvilágtól, de a párnák kifordíthatók, ha hallani szeretnénk valamit „fél füllel”. A fejhallgató javarészt jó minőségű, kemény műanyagból készült, de többek között ennek is köszönhető, hogy első blikkre átlagosnak tűnik a kinézete. Mérete és hordtáskája nem éppen képviselik a hordozható kategóriát, igaz, a kábel lecsatlakoztatható, ami megkönnyíti a tárolását.

Az SRH440 kiváló hangminőséggel várja a vásárlókat, meglepően kiegyensúlyozott teljesítményt tapasztalhat meg az, aki a Shure fejhallgatója mellett dönt. A legtöbb zenekategóriában jól teljesít, éppen ezért bátran ajánlható zenehallgatásra (külön pirospont jár azért, hogy nem feltétlenül kell külön beállításokkal szöszölnünk), viszont – hadd ismételjük magunkat – stúdiókban is tökéletesen helyt áll. A viszonylag alacsony ár pedig már csak a hab azon a bizonyos tortán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.