fullhdhardverhdtvlgplazmatv

LG 60PK950 HDTV – nagyképű plazma

Noha még mindig nem mernénk egyértelmű ítéletet hozni a plazma és az LCD tévék csatájában, az tény mindenesetre, hogy már számtalan alkalommal próbáltuk meg temetni mindkét típust – mint a mellékelt ábra is mutatja, hasztalanul. A plazma egyik előnye kétségtelenül a kifogásolhatatlan képminőségben, mély feketéjében és vibráló, élénk színeiben rejlik, így aki erre a megoldásra szavaz, különösen jól járhat az LG 60PK950-nel.

LG 60PK950 HDTV - olcsobbat.hu

A szóba került modell remek ár-érték arányt tudhat magáénak a plazma tévék között, ami egyébként nyilván azt is jelenti: nem vállal sokat, azt viszont remekül és az elvárt módon hozza. A kiváló képminőség mellett a beállítási lehetőségek széles tárházával rendelkezik, ám természetesen vannak előre belőtt kombinációk is – érdekesség, hogy minden input-forráshoz más-más beállítást rendelhetünk, amit aztán a készülék meg is jegyez, sok-sok fejfájástól kímélve meg így bennünket.

Ha már inputok: a tévé baloldalán találunk egy HDMI-, két USB- és egy kompozit-csatlakozót, hátul pedig tovább három HDMI-, két komponens-, egy kompozit-, egy VGA-, egy RF-, egy digitális optikai audio- és egy ethernet-aljzat található. Utóbbi lehetővé teszi, hogy csatlakozzunk az LG Netcast szolgáltatásához, ami révén olyan alkalmazásokhoz férhetünk hozzá, mint a Picasa, a YouTube, a Vudu vagy a Twitter. Az USB-portba Wi-Fi adaptert is csatlakoztathatunk, de ide dughatjuk be a különféle háttértárolókat is, amelyekről képeket, zenéket és filmeket futtathatunk – figyeljünk oda: a tévé nem birkózik meg akármilyen formátummal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.