altec lansingdokkolóhardveriphoneipod

Altec Lansing Octiv MP450 dokkolóállomás – az iPadet is szereti

Vége már annak az időknek, mikor a dokkolókat az egyszerű kihangosításnál többre nem használhattuk: a tabletek megjelenése ezeknek a perifériáknak is lehetőséget adott, s bár a gyártóknak nem kellett hozzá sok erőforrást belefeccölniük, akár komplett médiacentert is varázsolhatunk belőlük. Az Altec Lansing új dokkolója most már nem csak iPhone-t és iPodot eszik, megbirkózik a nagyobb falattal, az iPaddel is.

Altec Lansing Octiv MP450 dokkolóállomás - olcsobbat.hu

Az MP450 szép külsőt kapott, a dizájn tökéletesen passzol az Apple-termékek formavilágához. Elől találhatók a bekapcsoló és a hangerő-szabályozó gombok, de természetesen egy apró távirányító is jár az egység mellé, ha esetleg nem szeretnénk állandóan szaladgálni a kezelés miatt. A dokkoló egyik legérdekesebb jellemzője, hogy az iPadet egy állítható karra fektethetjük rá, így ezzel magunk állíthatjuk fel, illetve dönthetjük le a készüléket attól függően, hogy filmet szeretnénk éppen nézni rajta, vagy csak inkább gyorsan legépelnénk néhány információt.

Az eszköz természetesen hangfalként is működik, az Audio Alignment technológia révén egy központi csatornán illetve egy sztereó hangszórópároson keresztül érkezik majd a zene. Bár dokkolóként nincs sok jelentősége, egy 3,5 mm-es jack-csatlakozót is találhatunk az MP450-en, ha esetleg fülhallgatót dugnánk rá, viszont mi inkább az USB-port hiányát sajnáljuk. Általános használatra a kiegészítő tökéletesen megfelel, filmnézéskor egyenesen pazar élményt nyújt, és még magasabb hangerőn is zajmentes hanggal büszkélkedhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.