fullhdhardverlogitechwebkamera

Logitech C910 HD Pro webkamera – kifogásolhatatlan

Mára sem a kamerák, sem pedig az internet sebessége nem akadályozzák meg a gyártókat abban, hogy HD-felbontáson rögzítő webkamerákat dobjanak piacra, és szerencsére ezt egyes vállalatok – mint a svájci Logitech is – remekül kihasználják. A C910-re egy rossz szavunk sem lehet: tökéletes hang- és képminőséggel teszi feledhetetlenné a videochatet.

Logitech C910 HD Pro webkamera - olcsobbat.hu

Talán a gyártó legfejlettebb webkamerájával van dolgunk, a Carl Zeiss lencsével szerelt eszköz 1080p-s felbontású videókat és 10 megapixeles állóképeket tud készíteni. Autofókusszal rendelkezik, emellett a fényviszonyok változása esetén magától változtat a fényerőn. A képminőség hozza az elvárt szintet, ráadásul a felvett anyagot a Logitech saját effektjeivel is feldobhatjuk. A kifogásolhatatlan hangokért két beépített mikrofon felel. A kamera egyébként hosszúkás, keskeny kialakítást kapott, a két oldalán szépen lekerekedik az eszköz – a monitor tetején és oldalán egyaránt kiválóan megállja a helyét.

A készülék könnyen telepíthető, elég bedugni az USB-csatlakozóba, és a támogatott szoftverek (például a Skype) automatikusan felismerik. Érdemes lehet egy próbát tenni a Logitech Vid alkalmazással is, amely hasonló funkciókkal bír, mint a közkedvelt rivális program, de legalább annyira jól is használható. A kezeléssel nem lehet probléma, ha pedig utólagos korrekciót végeznénk a felvételeinken, ajánljuk mindenki figyelmébe a mellékelt Magix programokat. Felhívnánk a figyelmet, hogy a HD-felbontású csevegés előtt győződjünk meg arról, hogy a számítógépünk és az internetünk bírni fogja-e a megterhelést!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.