ékszerekhordozhatójátékokkonzolórasony

A karácsony is máshogy csillog majd

3 Perc olvasási idő
ékszerekhordozhatójátékokkonzolórasony

A karácsony is máshogy csillog majd

3 Perc olvasási idő

A gyémántok a lányok legjobb barátai. Legalábbis így tartja a mondás és lássuk be, hogy igaza van. Egy nő csillogása elmúlhat (ezt persze csak hosszas kínzás árán valljuk be), de az ékszerek csillogása hosszú és értékálló. Eleink is tudták, hogy ékszerbe mindig érdemes fektetni, mert a pénz értéke leeshet a bizonyos béka feneke alá, de az ékszer mindig értékes marad. Nem utolsó sorban pedig csodálatos műtárgyként sem utolsó darab egy ilyen csecsebecse.

Karácsony közeledtével éppen ezért valószínűleg sok férfi fejében megfordul a gondolat, hogy talán nem veszi meg a tizenkettedik lábast a konyhába, hanem egy csinos kis ékszerrel fogja megajándékozni feleségét, kedvesét, lányát vagy anyósát. Tudjuk, az utolsó talán egy kicsit erős volt, de vannak kivételek…

Van, aki a bizsuk megszállottja és van, aki csak brilliánst visel. Ez persze pénztárca függő, de ma már sokszor olyan szép bizsu ékszerek kaphatóak, amikről első látásra azt is nehéz megmondani, hogy nem valódiak, hogy annak sincs szégyenkezni valója, aki egy szép, de kevésbé eredeti darabot engedhet meg csak magának.

Az ékszervásárlás azonban trükkös dolog. Érdemes nem csak a megajándékozni kívánt fél ízlése iránt puhatolózni, de azt is jó megtudni, hogy ha gyűrűt veszünk, hogy milyen méretet hord a kiszemelt. Nincs is annál kiábrándítóbb, mikor a kiválasztott darab nem megy föl az ember ujjára.

Érdemes kisállatos medált, ékszert ajándékozni kislányoknak vagy akár nagylányoknak is, hiszen ezzel már biztosan jól választunk, ha tudjuk, hogy az adott hölgy az állatok barátja. Legyen a medálon ló, kutya, cica… ezzel nehéz melléfogni.

Csillogó ünnepek - olcsobbat.hu

Ha úgy érzed, hogy párodat, anyukádat, barátnődet már elárasztják az ékszerek, akkor talán jó ötlet lenne tőled, ha egy rendszerezésre tökéletesen alkalmas kis ékszerdobozzal lepnéd meg az idei ünnepek alatt. Ezekből ma már számtalan méretben, színben, formában kapható. Csupán a pénztárcánk szabhat gátat abban, hogy mit is választunk majd. De ha igazán cselesek vagyunk, akkor megtehetjük azt is, hogy egy óratartót vásárolunk, amit dupla funkcióval tud majd az ajándékozott használni. Egyszerre óra és ékszertartóként.

Ha pedig az óráknál tartunk, akkor érdemes itt egy kicsit el is időzni akár. Míg néhány száz éve, egy óra birtoklása nagy kiváltság volt és a gazdagság abszolút jele, addig ma már mindenki hozzájuthat ezekhez a kis időmérőkhöz. Persze vannak minőségi eltérések, illetve az sem mindegy, hogy miből készül az óra vagy éppen hol. Mégis, ha egy funkcionálisan jó minőségű és elegáns megjelenésű darabot szeretnénk, akkor érdemes alaposan szétnézni. Hiszen már egy óra is sokat elárul viselőjéről.

Azt meg már csak halkan és titokban jegyezzük meg, hogy a kicsit csíntalanabb ajándékozók nyugodtan gondolkodhatnak testékszerben, feltéve, hogy az adott hölgynek van ilyenre igénye és hasznosítani is tudja. Egy szép köldök piercing igaz, hogy télen nem sokak számára látható, mégis nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, hogy az ajándékozó fél elégedett lesz, ha csak ő egyedül láthatja majd ezt az ékszert a kedvesén.

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3djátékok

Unalmas estékre

7 Perc olvasási idő
Január a kedélyállapot szempontjából a legszürkébb hónap. Elmúltak a sok feladatot adó ünnepek, nagyon sokan a tavalyról maradt szabadságukat akár több hét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük