billentyűzetegér

Wedge billentyűzet és egér – nem csak az új Windows 8 alapú tabletekhez használható kütyük

1 Perc olvasási idő
billentyűzetegér

Wedge billentyűzet és egér – nem csak az új Windows 8 alapú tabletekhez használható kütyük

1 Perc olvasási idő

Vezeték nélküli billentyűzetek | Bluetooth egerek
A Microsoft nem csak a Windows 8-at és táblagépeit mutatta be tavaly, hanem a tabletekhez szánt billentyűzetét, a Wedge Mobile Keyboardot és az érintőfelülettel rendelekző egerét, a Wedge Touch Mouse-t is.

Microsoft Wedge Mobile Keyboard

Microsoft Wedge Mobile Keyboard tartóként használva

A hordozható, Bluetooth kapcsolattal rendelkező Microsoft Wedge Mobile billentyűzet 25,6 cm széles, vagyis nem sok helyet foglal. A kiegészítő nem csak az új Windows 8 alapú tabletekhez használható, hanem tökéletesen kompatibilis az androidos tabletekkel, vagy bármelyik iPaddel.

Microsoft Wedge Mobile Keyboard takaró

A magyar kiosztású billentyűzet rendelkezik egy borítóval, amely szállítás közben megvédi a gombokat, illetve gépelés közben egy állványként szolgálhat a tabletnek, így nyújtva már-már számítógépes élményt a szövegbevitel közben. A Microsoft kiegészítője nem olcsó, most kb. 19 000 Ft, bár nem sok hasonló kiegészítő kapható meg ennél olcsóbban, magyar kiosztással meg főleg nem könnyű billentyűzetet találni tablethez.

Microsoft Wedge Touch Mouse

Microsoft Wedge Touch Mouse

Kicsi, elegáns, formatervezett, kényelmes, négyirányú görgetés és navigáció található a Microsoft Wedge Touch egeren. Tökéletes a Windows 8-hoz, de működik sok Androidos táblagéppel is.  A hagyományos egér minden funkciója megtalálható ebben a kis testben, ami elfér a zsebben is akár, így ha út közben vagy, akkor tökéletesen egészíti ki a laptopod vagy a táblagéped. Lassabb pöccintéssel lassabban, gyorsabbal gyorsabban haladhat, koppintással pedig megállíthatja a lapozást.
Bluetooth kompatibilis, bármilyen felületen működik, energiatakarékos

Microsoft Wedge Touch Mouse méretei

Csatlakoztasd Bluetooth-kompatibilis laptopodhoz vagy táblagépedhez. És ami még szenzációs benne, hogy gyakorlatilag bármilyen felületen használhatod, amit a BlueTrack Technology tesz lehetővé.
A Wedge Touch Mouse még azt is tudja, hogyan takarékoskodj az energiával: amint géped leáll vagy hibernált állapotra kapcsol, az egér érzékeli, hogy már nem kell bekapcsolva lennie.
Forrás: tesztek, cikkek

Ajánlott bejegyzések
billentyűzetszámítógép

Két ujjal a monitor ellen! – Új billentyűzet amatőr pötyögőknek…

2 Perc olvasási idő
Vezetékes billentyűzetek | Vezeték nélküli billentyűzetek | Billentyűzet és egér szettek Az emberek igen nagy százaléka, csak két ujjal és komoly koncentrációval…
egérszámítógép

Űregeret a függőknek – Nesze nektek gombnélküli világ!

4 Perc olvasási idő
Logitech egerek | Lézer egerek | Vezeték nélküli egerek Amikor már mindegyik cégóriás arra törekszik, hogy szerkezetei minél egyszerűbbek és könnyen használhatóak…
asusbillentyűzetnetbooktablet pctelefon

Asus PadFone – mobil, tablet és netbook egy termékben

3 Perc olvasási idő
A legnépszerűbb mobiltelefonok | A legjobb tablet PC-k | További formabontó Asus-termékek Izgalmas termékkel rukkolt elő az Asus a barcelonai Mobile World…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük