mobiltelefon

Két új okostelefon érkezett: a Nokia Lumia 520 és 720

1 Perc olvasási idő
mobiltelefon

Két új okostelefon érkezett: a Nokia Lumia 520 és 720

1 Perc olvasási idő

A Lumia készülékcsalád | Még több okostelefon a Nokiától
Két új, kedvező árfekvésű, Windows Phone 8 alapokon nyugvó Lumiát mutatott be a Nokia a barcelonai Mobile World Congressen.

A Lumia 520: 4 hüvelykes, 480×800 felbontású és árszintje az egyik legolcsóbb Windows Phone 8-as telefont jelenti, azonban megjelenésére a hazai webshopokban még áprilisig várnunk kell. Részletes specifikációt itt találsz.

A Lumia 720 csak minit erősebb, de még megfizethető középszint. A 4,3 hüvelykes kijelző szintén csak 480×800 képpontos, de egy új „Inky Black” nevű technológia révén az igazihoz közelítő mélységű fekete színeket és sötét tónusokat ígér. Reméljük az ára is bőven 100 000 Ft alatt lehet. Részletes specifikációt itt találsz.

Nokia Lumia 720 okostelefon
Ajánlott bejegyzések
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
canonfényképezőgpsmobiltelefonokosórasporttablet pc

Hurrá, nyaralunk!

6 Perc olvasási idő
    A 21. században élő embereknek már természetes az egyszerre több fronton helytállás fogalma. Minden médiából áramlik a megfelelési kényszer, legyünk…
appleiphonemobiltelefon

Jöhet az ujjlenyomat-olvasó Androidos okostelefonokba is

1 Perc olvasási idő
Apple iPhone-ok | TOP 20 Androidos mobil | Még több okostelefon >> Megirigyelték a mobil gyártók az Apple-től az iPhone 5S Touch…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük