mobiltelefontablet pc

Újdonságok: WayteQ xTAB-70dci Tablet, DPS Dual 7 Tablet, Sony Xperia Z Mobiltelefon

Népszerű mobiltelefonok | Olcsó tabletek
Olcsó Tablet van már bőven a piacon, csak győzzünk választani belőlük. Ezek az itthon forgalmazott készülékek általában kínai bérgyártmányban készülnek és csak egy brand logó kerül rájuk. Most egy ilyen módon piacra kerülő új Tablet mutatkozott be, méghozzá a DPS Dual 7.

DPS Dual 7 tablet

Ennek a típusnak az érdekessége, hogy pillanatnyilag valószínűleg ez a legolcsóbb kétmagos androidos tablet Magyarországon.

WayteQ xTAB-70dci tablet

WayteQ xTAB 70dci tablet

A Dual 7-el szemben itt a valamivel drágább WayteQ xTAB-70dci Tablet. Ezért az árért a 7″-os kijelző sokat fejlődött az elődhöz képest, hiszen nem elég, hogy 1280×800 pixeles lett, még IPS-es is, tehát várhatóan a betekintési szög sokat dob majd a minőségi érzeten.

Sony Xperia Z okostelefon

Sony Xperia Z kézben tartva

2013 első csúcskategóriás androidos okostelefonja: fogása körülbelül azonos, mint egy HTC One X-é vagy egy Samsung Galaxy S III-é. Bár valamivel hosszabb náluk, ezért nehezebb az egykezes használat, de azért még így is vállalható. A méretéhez képest a súlya kifejezetten alacsony, az iPhone-nál könnyebb, a One X-nél 9 grammal több, 144 gramm.
Forrás: tesztek, cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.