gpshardvertomtom

TomTom Go 2435 GPS készülék – hangfelismeréssel

A GPS-eiről ismert TomTom bemutatta legújabb navigációs készülékeit; a gyártó ezúttal két modellel készül, a Go 2435-tel és annak nagytestvérével, a Go 2535-tel. A két eszköz sok tekintetben hasonló egymáshoz, egyedül az érintőképernyő mérete az, ami különbözik. Szerencsére a legfontosabb funkciót mindkét változat megkapta: ez pedig a hangfelismerés.

TomTom Go 2435 GPS készülék - olcsobbat.hu

A készülék akár több különböző kifejezés révén is megérti, hogy mi el szeretnénk jutni valahova: mondhatjuk neki, hogy „vezess el a címhez”, „menj a címhez” vagy „navigálj a címhez”, ő azt felfogja, és automatikusan kijelöli nekünk a helyes utat, ezzel pedig nyilván leveszi a vállunkról azt a kényelmetlen terhet, hogy manuálisan pötyögjük be az adott célpontot. Mindkét GPS vékony dizájnt kapott, a 2435 4,3 hüvelykes képernyővel, míg a 2535-ös 5 hüvelyk átmérőjű kijelzővel érkezik, de előbbi csak 4 GB beépített memóriát kap.

Bluetooth-támogatás természetesen lesz, és mindegyik modell örökérvényű frissítési garanciát kap, mind a térképekre, mind a forgalmi információkra vonatkozóan. A nagytestvér úgynevezett World Travel Editionnel is rendelkezik, ez a kiadás Észak-Amerika és Európa térképpel érkezik, míg a Live kiszerelés a Live kereső szolgáltatás egyéves használati jogát biztosítja. Az új TomTom-GPS-ek pontos ára még ismeretlen, megjelenésük március elején várható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.