fejhallgatófényképezőgpshardverhtclaptopolcsóbbatrazertablet pctelefontvvezeték nélkülivideókamera

Razer Chimaera fejhallgató – a versenyjátékosok választása

1 Perc olvasási idő
fejhallgatófényképezőgpshardverhtclaptopolcsóbbatrazertablet pctelefontvvezeték nélkülivideókamera

Razer Chimaera fejhallgató – a versenyjátékosok választása

1 Perc olvasási idő

Ritkábban tudunk foglalkozni a Razer-termékekkel, mint szeretnénk, ennek az egyik oka az, hogy bár a gyártó kiegészítői rendszerint nagyon jó minőségűek, és sokszor számos érdekes funkcióval rendelkeznek, mégis nagyon drágák, így általában azok áldoznak rájuk, akik például nemcsak hardcore játékosok, de versenyszinten is, már-már sportszerűen vesznek részt virtuális kalandjaikban.

Razer Chimaera fejhallgató - olcsobbat.hu

A vezeték nélküli Chimaera fejhallgató is ilyen eszköz: a kiegészítőt áprilistól lehet megvásárolni 200 eurós áron, de mégis mind külsőre, mind belsőre nagyon attraktív darabnak tűnik. Az 5.1-es és sztereó változatban is elérhető készülék 5,8, illetve 2,4 Ghz-es interferenciamentes kapcsolaton keresztül csatlakozik a bázisállomáshoz, amelyen egyúttal fel is tölthetjük, és be is programozhatjuk azt. A Razer szerint az 5.1-es kiadás 8, a sztereó 12 órát bír ki egyetlen feltöltéssel, és 10 méteres hatósugáron belül kell lennünk ahhoz, hogy a jel ne vesszen el.

A fejhallgató kagylói egyenként 50 milliméteres hangszórókat rejtenek, a körkörös füleseket kényelmesen testreszabhatjuk a mikrofonnal együtt. Érdekesség, hogyha négy darab Chimaerát helyben összekötünk, akkor késleltetésmentes csatornát hozhatunk létre, ami LAN-partik alkalmával kifejezetten jól jöhet. A fejhallgatót alapvetően Xbox 360-hoz ajánlja a gyártó, de PC-vel is kompatibilis, csupán egy 3,5 milliméteres jackcsatlakozót kell hozzá vásárolnunk.

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
olcsóbbatOnline vásárlás

Az online rendelés előnyei a személyes vásárlással szemben

3 Perc olvasási idő
Fejlődő világunkban, ahol egyre több dolog történik az online térben, jócskán felértékelődött az online végezhető vásárlások jelentősége. Mint mindennek, ennek is megvannak…
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük