egérhardverjátékokkonzolmerevlemezsony

Stílusos útitárs: Microsoft ARC Mouse

1 Perc olvasási idő
egérhardverjátékokkonzolmerevlemezsony

Stílusos útitárs: Microsoft ARC Mouse

1 Perc olvasási idő

Sokan nyaralnak mostanában (reméljük), és közülük is többen viszik magukkal notebookjukat az útra. Nem mindegy ilyenkor, milyen kiegészítők kerülnek a laptop mellé, mennyire egyszerű elpakolni, aztán pedig használni a plusz eszközöket. Dizájn és hasznosság egyszerre: a Microsoft ARC Mouse igazi szépség, amit arra terveztek, hogy nagyon kis helyen, könnyen hordozhassuk notebookunk mellé, de emellett ne legyen olyan aprócska és nehezen fogható, mint a notebook-egerek többsége.

Microsoft ARC Mouse

A Microsoft ARC Mouse lényege, hogy az egér felülete, amellyel tenyerünk érintkezik, nagyjából akkora, mint egy átlagos irodai egéré, azonban alja a stílusosan meghajlított vonalvezetés miatt üres, így szállításkor az egér szinte felére összehajtható. Mindemellett használat közben észre sem vesszük, hogy alul „hiányzik valami”, mivel a Microsoft ARC Mouse pontos, lézeres technológiát használ. Vezetékre természetesen nincs szükség, ssatlakoztatása egy hihetetlenül apró USB-s eszközzel történik – ezt ráadásul a használat után elrejthetjük az összehajtott egér aljába pattintva.

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3djátékok

Unalmas estékre

7 Perc olvasási idő
Január a kedélyállapot szempontjából a legszürkébb hónap. Elmúltak a sok feladatot adó ünnepek, nagyon sokan a tavalyról maradt szabadságukat akár több hét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük