hardvermonitortelefonvideókamera

Toshiba Camileo P30 – olcsó HD videokamera

Itt a nyár, sokan terveznek videokamerát venni. Jómagam is próbálkoztam pár típussal, és egyelőre ár-érték arányban egy SD kártyás, apró és olcsó, mégis HD minőségű modell vezet, a Toshiba Camileo P30.

Toshiba Camileo P30 HD videokamera - olcsobbat.hu

A leginkább az fogott meg, hogy SD kártyára, digitális formában rögzít a Toshiba Camileo P30. A kis szalagok digitalizálásával, vagy a mini DVD-k írogatásával a kipróbált egyéb kamerák után nem volt kedvem pepecselni – a felvétel pedig úgyis PC-s videoszerkesztőben végzi, miért ne legyen akkor már kapásból digitális, szerkeszthető, másolható az anyag? Az USB 2.0 kapcsolattal ráadásul gond nélkül áthúzhatok minden rögzített videót a gépre percek alatt.

Másrészt a HD-s képességek voltak meggyőzőek. 1080p HiDef, digitális H.264 HD, ráadásul HDMI kimenet is van rajta – ez valóban nagyon jól hangzik. Az óvatos képstabilizátor valószínűleg csak digitális, de ezért az árért nem is várok steadycam minőséget. Szóval, még egy kicsit törpölök az ügyön, de valószínűleg hazaviszek és megszelidítek egy kis Toshiba Camileo P30-at.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.