hardverjátékokkonzolsonyericssontelefon

Sony-Ericsson Xperia Play mobiltelefon – játékra találták ki

1 Perc olvasási idő
hardverjátékokkonzolsonyericssontelefon

Sony-Ericsson Xperia Play mobiltelefon – játékra találták ki

1 Perc olvasási idő

Az elmúlt hetek bejelentései közül az egyik legérdekesebb mindenképpen a Sony-Ericsson Xperia Play – vagy ahogyan sokan becézik: a PlayStation Phone – bemutatása volt. Ugyan már több próbálkozást is láttunk az „igazi” játékos mobiltelefon megvalósítására, mind közül az Xperia Play tűnik legígéretesebbnek. A készülék létezéséről régóta tudunk, ellenben azt csak most (a márciusi megjelenés előtt pár héttel) leplezte le hivatalosan is a gyártó.

Sony-Ericsson Xperia Play mobiltelefon - olcsobbat.hu

Nem véletlenül nevezik PlayStation Phone-nak az Xperia Playt. A telefon megkapta az úgynevezett PlayStation Certificated jelzőt, amellyel a Sony jelezni szeretné: igen, ez a készülék alkalmas PlayStation-játékok futtatására, sőt képes azt az élményt nyújtani, amit egy PlayStation játékkonzol is tud. A szétcsúsztatható telefon alsó része ezúttal nem QWERTY-gombsort rejt, hanem egy valódi kontrollert imitál: van rajta D-pad, találunk vállgombokat, sőt az analóg karokat is rátuszkolták a kezelőfelületre, igaz, egy érintésérzékeny felület formájában.

A PlayStation Suite használatával futtathatjuk a játékokat, de a telefon egyébként az Android 2.3-as verziója fut. Sőt, továbbmegyünk: csukott állapotban a készülék szinte megkülönböztethetetlen más Sony-Ericsson telefonoktól, amelyek szintén érintőkijelzővel rendelkeznek. A kütyüben egyébként 1 Ghz-es Qualcomm Snapdragon processzor zakatol egy Adreno 205 GPU, valamint 512 MB RAM és 512 MB ROM formájában. Az Xperia Playen egy 5 megapixeles kamera is helyet kapott, így gyakorlatilag semmi nem hiányzik belőle ahhoz, hogy szélesebb mezőnyben is jól megállja a helyét.

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3djátékok

Unalmas estékre

7 Perc olvasási idő
Január a kedélyállapot szempontjából a legszürkébb hónap. Elmúltak a sok feladatot adó ünnepek, nagyon sokan a tavalyról maradt szabadságukat akár több hét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük