fényképezősony

Sony Cyber-shot DSC-H70 fényképező – kompakt minőség

Újabb kompakt fényképezőgéppel rukkolt elő a Sony. A DSC-H70 elődje a tavaly boltokba került DSC-H55, amellyel már akkor is elégedettek voltunk, és tulajdonképpen az új készüléket sem érheti panasz. A megazoom fényképező a kategóriájához képest szép képeket csinál, és nem lehet kifogásunk az általa készített videofelvételekre sem – azok tévén és webes felületeken is kiválóan megállják a helyüket.

Sony Cyber-shot DSC-H70 fényképező - olcsobbat.hu

A DSC-H70 4,1 x 2,3 x 1,1 hüvelyk méretű, kialakítása egyszerű, ugyanakkor szép is. Fekete, ezüst, vörös és kék színekben érhető el, a hátulját pedig remekül feldobja a viszonylag nagyméretű, 3 hüvelykes LCD kijelző. Elődjéhez képest a legfontosabb előreugrás, hogy immár 16 megapixel felbontásban tud képeket készíteni, így azok legfeljebb 4608×3456 pixel méretűek lehetnek, míg a videók esetében 1280×720 pixel a maximális felbontás, 30 másodpercenkénti képkockás sebesség mellett. A fényképező a JPEG és az MPEG-4 formátumokat támogatja.

A készülékbe jó minőségű lencse került, a gép tízszeres közelítésre képes. Számos beállítási lehetőséget találunk a fényképező menüjében, de szerencsére automatikus mód is van, továbbá kezdőknek szánt opcióval is felvértezték a DSC-H70-et – a pontot arra a bizonyos i-re a 11 darab előre beállított mód adja. A gép egészen jó árban kapható, támogatja a Memory Stick Pro Duo és az SD/SDHC/SDXC kártyaformátumokat is. Töltőt mellékeltek hozzá, lítium-ion akkumulátorával 200 képet lőhetünk a gyártó megjelölése szerint.

Sony Cyber-shot DSC-H70 fényképező árak, ajánlatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.