fényképezőfesztiválmobiltelefon

Top 10 fesztivál kellék, ami nélkül ne indulj el!

2 Perc olvasási idő
fényképezőfesztiválmobiltelefon

Top 10 fesztivál kellék, ami nélkül ne indulj el!

2 Perc olvasási idő

Hűtőtáska a hideg italokért | MP3 lejátszó, ha nem lenne elég a zenéből | Tablet az összetett élményekhez
Javában tart a fesztivál szezon, de sosem árt frissíteni a tudásunkat, ráadásul a legnagyobb hazai zenei rendezvény, a Sziget még csak most következik. Összeszedtünk 10 nélkülözhetetlen cuccot, amiket jobb, ha magaddal viszel, amikor fesztiválozni indulsz!

Mobil

xcover

A külvilágtól azért nem kell teljesen elszakadnod, és a fesztiválozó haverokkal is könnyebben megtaláljátok egymást a forgatagban, ha egyeztettek előtte. Az okostelefonokkal simán tudsz netezni, így minden lényegesről képben maradsz.
Sátor
Ha több napra tervezel, akkor a sátor mindenképpen a legolcsóbb megoldás. A lényeg, hogy legyen vízhatlan és könnyen felállítható. Nemcsak alvásra használhatod, hanem a cuccaid tárolására is szolgál.
Lakat
Éppen ezért jobb, ha rögtön gondolsz az enyves kezűek elleni óvintézkedésre is, és beszerzel egy lakatot, amivel lezárhatod a sátor bejáratát.
Hálózsák
A modern hálózsákok nagyon kevés helyet foglalnak. Hidegben, melegben egyaránt kényelmesebbé teszik az alvásodat.
Fényképező

Bár a mobiloddal is tudsz fotózni, azért egy digitális fényképezővel szebb képeket készíthetsz a kedvenc zenekarodról. Előnyben a strapabíró készülékek!
Fülhallgató
Akár a kedvenc zenekarod esti koncertjére készülsz, akár csak egy kis reggeli kikapcsolódásra vágysz, a fülhallgató nem hiányozhat az eszköztáradból.
Napszemüveg
A napszemüveg nemcsak arra jó, hogy a délutáni koncerteket se kelljen hunyorogva nézned a napsütés miatt, de a kipihentség hiányát arcodra rajzoló jeleket eltakaró jótékony funkcióját is kihasználhatod.
Zseblámpa
Persze nem a nyolc góliát elemmel működő reflektorra gondolunk, hanem a kisméretű zseblámpára. Hasznos lehet, amikor a korom sötétben téblábolsz a sátrak útvesztőjében.
Napkrém
Ciki, ha leégsz, szóval inkább legyen nálad napkrém
Esőkabát
Bármikor jöhet egy kiadós eső, de a koncerteket emiatt nem szakítják félbe. Az esőkabátod ha lehet, ne csak vízhatlan legyen, hanem légáteresztő is!

Ajánlott bejegyzések
fejhallgatófényképezőkiegészítőmobiltelefonUncategorized

Nem fér bele mindaz a képbe, amit mondani akarnál?

1 Perc olvasási idő
Egészítsd ki technikai repertoárod egy selfie bottal! Szerezd be Te is az utóbbi idők egyik legnagyobb slágerét, a selfiebotot! Ne bajlódj a…
mobiltelefonUncategorized

Szuper telefonok a forró hónapokban is

1 Perc olvasási idő
Nagy tárhelyet, modern hangzást, kiváló akkumulátorú készüléket keresel, vagy éppen designos telefonra vágysz? Az olcsóbbat.hu-n mindet egy helyen megtalálod! Ha valami igazán…
applemobiltelefonOnline vásárlássamsungUncategorized

Top mobiltelefonok nyárra már 95.000 forintért

1 Perc olvasási idő
A nyári kalandok és nyaralások eljövetelével nagyobb tárhelyre lenne szükséged, hogy megörökítsd az összes fontos pillanatot? Válogass 64, 128, 256 vagy akár…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük