electroluxnimbuszphilipsrobotgép

Robotok márpedig léteznek, a konyhában keressük őket!

3 Perc olvasási idő
electroluxnimbuszphilipsrobotgép

Robotok márpedig léteznek, a konyhában keressük őket!

3 Perc olvasási idő

A karácsony közeledtével óhatatlanul is kezdetét veszi a heves ötletelés, hogy mi is kerüljön majd a fa alá idén. Mindenki próbálja megtalálni a legjobb ajándékot, ám minden igyekezet ellenére is néha előfordul, hogy „mellényúlunk”.

Emlékszem, amikor gyerekkoromban, majd minden évben került a fa alá egy-egy konyhai gép, bár édesanyám mindnek örült, a sokadik után mégis azt mondta, hogy ha még egyet meglát, mindenki mehet, amerre lát. Hát igen, karácsonyra konyhagépet adni ajándékba, még ha szeretetből is tesszük, valljuk be, nem mindig szerencsés választás. Az érzést leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, amikor az ifjú pár már a sokadik, nászajándékba kapott salátástálba botlik, és azon kezd töprengeni, hogy még ha szépnek szépek is, mégis mi a fenét fognak velük csinálni? Szerencsére azonban, mivel a környezettudatosság és az egészséges életmód iránti igyekezet újra kezd divatba jönni, így már egyáltalán nem ciki például robotgépet ajándékozni. A nemes cél érdekében pedig íme, néhány igazán tuti darab, amivel a ház asszonyának is a kedvében járhatunk anélkül, hogy azt valamiféle, rosszindulatú célzásnak venné.

Az első gépezet az Electrolux all in one-ja, amivel egyszerre facsarhatunk friss gyümölcslevet, és készíthetünk turmixot úgy – a keverő és dagasztó funkcióról nem is beszélve –, hogy nem kell felforgatnunk az egész konyhát a gép tartozékai után, mivel azoknak biztos helyük van a géptestben. Ráadásul a mosogatással sem kell bíbelődnünk, elég, ha egyszerűen csak bedobjuk az elemeket a mosogatógépbe. Rendkívüli praktikusságához társul még az 5 teljesítményfokozat, a letisztult forma és a könnyű kezelhetőség, illetve az Electrolux minőség és garancia.

Robotok márpedig léteznek, a konyhában keressük őket! - olcsobbat.hu

Akik nem ragaszkodnak az ismert márkákhoz – a jó árakhoz viszont annál inkább –, és szívesen kipróbálnának valami újat, azoknak ajánlom az új, Nimbusz gyümölcscentrifugát. Előre szólok, hogy e gépnek semmi köze sincs a Harry Potterhez, bár a képességeit elnézve, egy parányi varázslatot azért ebbe is csempésztek. A Nimbusz HC sorozata, a 100%-os, szűrt gyümölcslékészítéstől – melyben a rozsdamentes acél, mikrohálós gyümölcsszűrők közreműködnek –, a turmixoláson át, egészen a daráló-aprító funkciókig, nem ismer lehetetlent. És míg a készülékhez járó, különböző kiegészítő tartályok igazán komfortossá teszik annak használatát, addig extraként, még ön- és gyorstisztító funkcióval is rendelkezik, így ez a gép is megspórolja nekünk a kézi suvickolást.

Végezetül pedig, ha a család inkább a sütemények és a saláták rajongója, akkor a teljességet egy Philips HR készülékben találhatjuk meg számukra. A legjobb érvek mellette, egyrészt a nagyteljesítményű motor, ami a legkeményebb hozzávalókkal is könnyedén elbánik, illetve a 7 db tartozék, amelyek, összesen 28 különböző funkciót látnak el, így akár felváltva turmixolhatunk, dagaszthatunk, szeletelhetünk és apríthatunk, készíthetünk krémeket és habot, illetve granulálhatunk és pürésíthetünk is. És ne feledkezzünk meg a már jól ismert Philips biztonsági zárrendszerről sem, ami nem csak a háziasszonyok, de a gyerekek, és a konyhában kevés gyakorlattal rendelkezők testi épségére is odafigyel.

Egy multifunkciós robotgép tehát nem vétek a fa alá, főleg, ha azzal a felkiáltással vesszük, hogy az mindenki számára könnyebbé és kényelmesebbé tudja tenni a konyhatündérkedést.

Ajánlott bejegyzések
borhűtőelectroluxfagorfrigidairesamsung

Kis mértékben gyógyszer, nagy mértékben orvosság

3 Perc olvasási idő
A bor kis mértékben gyógyszer, nagy mértékben orvosság, tartja a mondás. Ám jó „orvosságot” választani a különböző borvidékek kínálatából még nem minden,…
daewooelectroluxwhirlpool

Bemutatjuk az öt legjobb mosógépet

3 Perc olvasási idő
Szerintetek van különbség tiszta ruha és tiszta ruha között? Elvileg nem kellene lennie, de mint ahogy azt már a reklámokból is tudjuk,…
alcore-könyvfejhallgatóonyxprestigiorobotgépsony

Legyen hely a töltött káposztának!

3 Perc olvasási idő
Eljött a Mikulás és már vészesen közeleg a karácsony is. A leginkább rest vagy munka okán túlterhelt háziasszonyok sem ülhetnek azonban ezek…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük