hardverhtctelefonwindows phone 7

HTC HD7 mobiltelefon – a következő generáció

A Windows Phone 7 megjelenése után természetesen a HTC is beállt az operációs rendszert használók csoportjába, s bár a Microsoft viszonylag merev követelményeket állít a leendő partnereivel szemben, a gyártó nem hazudtolta meg magát: a HTC HD7 tökéletesen hozza az elvárt minimumot, még akkor is, ha esetleg vannak hiányosságai.

HTC HD7 mobiltelefon - olcsobbat.hu

Külsőre a HD7 szinte megegyezik a korábban megjelent HD2-vel, ám ezen a készüléken az érintőkijelző alatt már érintésérzékeny gombok kaptak helyet, s ami megmaradt nyomógomb, az is lényegesen finomabbá vált. A 4,8×2,7×0,4 hüvelyk méretű modell érezhetően a nagyobb telefonok közé tartozik, ezáltal valószínűleg inkább a férfiak fogják kedvelni, de a tervezők mentségére legyen mondva, hogy a külalak kifogástalan. A kijelző 4,3 hüvelyk átmérőjű, ez filmnézésre és internetes weblapok böngészésére is tökéletesen megfelel.

A borítás alatt kiváló hardver kapott helyet, de ugye ez a Windows Phone 7 egyik előkövetelménye is. Az erőről az 1 Ghz-es Snapdragon processzor gondoskodik, amin az új operációs rendszer simulékonyan, akadás nélkül zakatol. Itt jegyeznénk meg, hogy a Phone 7-et egyáltalán nem érheti panasz, a Microsoft igazán kitett magáért, és ami azt illeti, a HTC is hozzá tudott tenni a rendszerhez a maga extráival, például a Hubbal. A telefonon vakuval megtámogatott 5 megapixeles fényképező kapott helyet, amely 720p felbontásban tud videót is rögzíteni – fájó pont, hogy a telefonról lemaradt az elülső kamera, ami néhányaknak bizonyára hiányozni fog.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.