hardvermotorolatelefon

Motorola Defy telefon – mindennek ellenáll

Ma már nem igazán állja meg a helyét az a negatív vélemény, miszerint a Motorola halott lenne a mobilpiacon – nem, mert a gyártó feltámadni látszik, méghozzá az újabbnál-újabb okostelefonjainak köszönhetően. A Defy ugyan nem sok mindenben különböztethető meg a konkurens termékektől, de ez korántsem jelenti azt, hogy rossz telefonnal lenne dolgunk, sőt! No meg ember legyen a talpán, aki manapság rendet tud tenni magában az androidos készülékek tengernyi képviselője között.

Motorola Defy mobiltelefon - olcsobbat.hu

A 4,2 hüvelyk hosszú, 2,3 hüvelyk széles és 0,5 vastag készülék szokványos, de ízléses külsőt kapott, s bár már első blikkre is masszív kisugárzása van, erről csak a gyakorlatban fogunk tudni meggyőződni, ugyanis a Defy kiválóan bírja a strapát: kisebb-nagyobb ütéseket, karcolásokat is kibír, továbbá a víznek is ellenáll. A telefon hátulját keményműanyag, a csatlakozókat gumírozott felület védi, míg a képernyő Corning Gorilla üvegből készült. Ez utóbbi egyébként 3,7 hüvelykes, és 262 ezer szín megjelenítésére képes 854×480 pixeles felbontás mellett.

A ház mélyén egy 800 Mhz-es processzor dübörög, amelyen az Android 2.1-es verziója kiválóan elfut – ahogy azt már megszokhattuk, a Motorola nem érte be az alapértelmezett kezelőfelülettel és saját készítésű Motoblur interfészét telepítette fel az operációs rendszerre. A Defy 5 megapixeles kamerát kapott, amely mellett LED vaku gondoskodik a világításról; van benne gyorsulásmérő, s egyebek mellett DLNA-sugárzásra is képes. A dobozában egy headsetet, egy microUSB-kábelt, egy USB-töltőt és egy 2 gigabájtos microSD-kártyát találhatnak a leendő vásárlók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.