blu-ray lejátszóhardversamsung

Samsung BD-C6500 Blu-Ray lejátszó – ideje továbblépni

Hosszú időnek tűnt, de mára végre eljutottunk oda, hogy a Blu-Ray lejátszók ára a lélektani határ alá csökkent, egy átlagos modell pár tízezer forintért beszerezhető, ami – a HDTV-k árfekvéséhez viszonyítva – igazán nem mondható soknak. Mi most egy némileg drágább, ám annál jobb készüléket, a Samsung BD-C6500-ast ajánljuk: ez a lejátszók mind a minőséget, mind a funkcionalitást tekintve kiemelkedő teljesítményt nyújt.

Samsung BD-C6500 Blu-Ray lejátszó - olcsobbat.hu

A BD-C6500 remek kép- és hangminőséget biztosít, amihez persze nyilván elkél egy jobb tévé és hangrendszer is, no meg nem árthat HD-anyagokat lejátszani az eszközön, ha teljes pompájában szeretnénk élvezni a készülék tudását. Persze akkor sem aggódjunk, ha nem vagyunk eleresztve Blu-Ray filmekkel, a lejátszó ugyanis az alacsonyabb felbontású tartalmakat, így például a DVD-ket is képes kicsinosítani – az eredmény nyilván nem ér fel egy Blu-Ray minőségével, de mindenképpen meggyőző. További érdekesség, hogy bár természetesen a HDMI is támogatott a hangrendszerek közötti közvetítésre, a BD-C6500 a HDMI-t nem ismerő hangfalakkal is tud kommunikálni, a hangminőséget pedig DTS kódolásúvá tudja alakítani.

A lejátszók nagyon hamar betölti a filmeket, emellett könnyen kezelhető: a menü kiváló felépítésű, ráadásul a távirányító is remekül használható, ugyanis akár magunk is beprogramozhatjuk a gombok funkcióit. A BD-C6500-at Wi-Fi adapterrel is felszerelték, a készülék tehát az internetre is tud csatlakozni (mondani sem kell, itt sem ütközünk nehézségekbe), onnan pedig különféle szolgáltatásokat tudunk lehívni: mi elsősorban a YouTube-ot említenénk meg, de támogatott például a Vudu, a Netflix, a Picasa, sőt még a Google Maps is. Az USB-porton keresztül a DivX-filmek mellett képeket is nézegethetünk, illetve zenét is hallgathatunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.