otthon

Mit érdemes venni júniusban?

3 Perc olvasási idő
otthon

Mit érdemes venni júniusban?

3 Perc olvasási idő

LED LCD tévék kedvező áron | Étkészletek és pohár szettek ajándékba | Beltéri falfestékek a nyári festéshez
Manapság, aki a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tud spórolni, illetve nem tudja, hogy mit és hol érdemes megvenni, az hatalmasat vét saját pénztárcája ellen. Pedig nem az spórol a legtöbbet, aki sohasem vesz semmit, hanem az, aki tudja, hogy mit és mikor érdemes vásárolni.
Lássuk, hogy ebben a hónapban mit és miért érdemes megvenni!
TV és más kütyük
Közeleg az Olimpia kezdete, így a legtöbb értékesítő leviszi az árakat, hogy alkalmunk nyíljon egy minál nagyobb és számtalan funkcióval rendelkező készüléken nézni a közvetítéseket. Akár 10-20 vagy 30%-os kedvezményeket is elcsíphetünk ilyenkor. De vajon azzal tisztában voltunk, hogy sok elektronikai felszerelés ilyenkor általában olcsóbb, mint az év többi részében? Ennek az az egyszerű oka, hogy a japán gazdasági év márciusban ér véget, így június környékén az összes olyan nagy gyártó, mint a Sony Sharp és társai, igyekeznek megszabadulni tavalyi készleteitől, hogy a piacon helyet csináljon a legújabb termékeknek. Szóval ez duplán kiváló alkalom, hogy lecseréljük régi tévénket.
Téli holmik
A tapasztalt háziasszonyok tisztában vannak vele, hogy a téli ruhát mindig érdemes nyár elején, tavasz végén megvenni a következő évre, hiszen ilyenkor csíphetik el a legnagyobb leértékeléseket. Ám ez nem csak a cipőkre és ruhákra érvényes. Téli sportfelszerelések, háztartási és kocsi felszerelési termékek is olcsóbbá válnak ilyenkor, hiszen amúgy nem lenne rájuk kereslet. De, hogy megszabaduljanak a felesleges mennyiségtől, sokszor minimális áron árulják ezeket. Így már most érdemes az idei télre vásárolni néhány dolgot.
Konyhai eszközök

A piknik és kemping szezon kezdetén számtalan nagyobb áruházban most kedvezményesen vásárolhatunk konyhai és főző eszközöket. Érdemes szétnéznünk és megvásárolni néhány fogyó eszközt, akár a saját konyhánk számára, akár egyetemista csemeténknek, aki talán szeptembertől tőlünk távol kezd önálló életet. Ahhoz pedig sosem árt néhány jó edény és ételtartó doboz, mint tudjuk.
Ráadásul a június nagyon népszerű esküvői hónap. Ha van olyan barát, vagy rokon, aki épp házasodni készül, nekik mindig jó ajándék lehet egy étkészlet, néhány borospohár vagy bármi olyan, ami majd az évek során amúgy is könnyen fogyó eszköz lesz majd.
Festék
A nők nem csak magukat szeretik csinosítani, hanem környezetüket is. Nincs olyan férfi, aki ne találkozott volna szembe azzal, hogy párja egyik napról a másikra ne szegezte volna neki a kérést: “Drágám, fessük át a szobát.” Ilyenkor jön a bútor fólia és a festés. Persze ez nyáron nem olyan nagy teher, ráadásul néhány évente ajánlatos is.
Éppen erre játszva pedig a festék gyártók minden évben új színekkel és akciókkal várják a kalandos amatőr mázolókat. Érdemes ezért szétnézni, és már jó előre eldönteni, hogy milyen színt szeretnénk nézni az elkövetkező években a hálószobában.
Ha van ötletetek, hogy ebben a hónapban általában még mit érdemes venni, akkor osszátok meg velünk a hozzászólásokban!

Ajánlott bejegyzések
otthonsütés-főzeés

Konyhánk lelke

7 Perc olvasási idő
Egy kép jelenik meg előttem. Az otthonomban finom illatok terjengenek, a hangulat igazán magával ragadó, leülünk együtt az asztalhoz a családdal, barátokkal…
kávéfőzőőszotthon

Lélekmelengető fekete

6 Perc olvasási idő
Beköszöntött az ősz és vele egy új világ nyitotta meg kapuit. Rövidebbek a nappalok, hajnalban már hűvös van és akár borongós reggelre…
otthonpárátlanító

Az otthon melege

7 Perc olvasási idő
„Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, nagy bánata van a cinege madárnak…”- cseng fülemben Móra Ferenc: A cinege cipője című verse….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük