asztalifényképezőjátékoklenovopcsonyszámítógép

Lenovo ThinkCentre M71z asztali számítógép – ilyet kérünk minden irodába!

Bár sok irodában egyszerű laptopokat használnak az asztali számítógépek helyett, ha mi továbbra sem állnánk át a notebookokra, érdemes lehet az úgynevezett all-in-one (AIO) modellek mellett döntenünk: ezek a PC-k teljesítményre nem különbek a kínálat többi részénél, ráadásul a gyártóik praktikusan, egybeépítették a hardvert és a monitort. A Lenovo most bejelentett ThinkCentre M71z számítógépe októberben fog megjelenni, és példás darabja lehet az irodai PC-knek.

Lenovo ThinkCentre M71z asztali számítógép - olcsobbat.hu

A Lenovo Enhanced Experience 2.0 programjának köszönhetően a ThinkCentre M71z nemcsak erős gép lesz, hanem gyors is, amely akár 15 másodperc alatt betölti nekünk az operációs rendszert az indítás után. Azért „akár”, mert ezt a sebességet SSD-vel tudja csak elérni a gép: vásárlás előtt a kedves vevő döntheti el, hogy 160 GB-os SSD-t kér az M71z-be, vagy esetleg 1 TB-os merevlemezt – nyilván oda kell figyelnünk, hogy számunkra a sebesség vagy a nagyobb tárhely-e a fontosabb. Processzor és a memória terén szintén szabadkezet kapunk, a második generációs Intel Core i5 központi egységig
és 8 GB DDR3 RAM-ig azt tetetünk a gépbe, ami tetszik.

Mint említettük, a ThinkCentre M71z „egybegép”, tehát a gépház oldalán már a monitor is ott feszít, ami jelen esetben egy 20 hüvelykes, érintésérzékeny megjelenítőt takar. A PC-t a csatlakoztathatóság és a különféle extrák terén sem kell félteni: kapunk DVD-írót, opcionálisan Wi-Fi-adaptert, hat darab USB-portot és DisplayPortot is, hogy szükség esetén egy második monitort, esetleg tévét is rá tudjunk dugni a masinára. Az internetes csevegést elősegítendő, hogy az M71z-be két megapixeles webkamerát kérhetünk, illetve mikrofont is kapunk – a kommunikációs beállításokért a ThinkVantage Communications Utility-t keressük majd!

Az M71z természetesen teljes mértékben testreszabható, univerzális konzollal pedig a falra rögzíthető. A Lenovo most is rendkívül büszke a környezetbarát alkatrész-válogatásra: a gép legtöbb eleme újrahasznosítható, és a tápegység is megfelel az Energy Star 5.2-es hatékonysági elvárásainak. Az M71z októberben kerül boltokba a gyártó ígéretei szerint, a legolcsóbb modellek ára megközelítőleg 600 dollár lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.