játékok

Karácsonyi játékdömping gyerekmódra

2 Perc olvasási idő
játékok

Karácsonyi játékdömping gyerekmódra

2 Perc olvasási idő

Sült pulyka, halászlé, rántott hal és bejgli. Szeretet, törődés és ajándékdömping. Igen, ez a karácsony, az ünnep, ami a finom falatokról, a családról és az ajándékozásról szól. Ám az ünnep rituáléját még felnőtt fejjel nézve is igazából a gyerekeknek találták ki, hiszen ők azok, akik ezt mindennél jobban élvezik. Hiszen nincs is annál nagyobb öröm és csoda, mint amit a megannyi csillogó szempár és ajándékbontogató kezecske ébreszt bennünk a karácsonyfa alatt.

A gyerekek legnagyobb varázsa, hogy koruktól függően, szinte bármilyen ajándékért őrülten tudnak rajongani. Érdeklődésüket persze sosem lehet elég korán felébreszteni az „okos” dolgok iránt, ezért egy kreatív szülő, ha igazán jót akar, akkor a Barbie baba és Matchbox özön mellé, becsempész 1-1 készségfejlesztő, logikai játékot is.

Ha sok időnk van a játékok között grasszálni, akkor mindenképpen érdemes pár órát rászánni, ám ha idő szűkében vagyunk, akkor az online áruházak lehetnek a legjobb barátaink. Az ilyen játékáruházakban is igen széles a kínálat: kedvünkre válogathatunk az akciós és új termékek között, és szemezgethetünk a márkák, a mesehősök, a gyártók és a korosztályok klasszisaiból is.

Karácsonyi játékdömping gyerekmódra - olcsobbat.hu

Csak hogy néhány slágert említsek: a pelenkások számára egyre népszerűbb ajándék a „Tanuló játék”, ami általában, valamilyen színes, plüss, állatfigura, mely különböző nyelveken imitál hangokat, és ismétel meg szavakat, ezzel is fejlesztve a babák vizuális és audiovizuális érzékeit, képességeit. A nagyobbak körében, továbbra is hevesen tombol a Hello Kitty láz, és a Disney szerelem, míg a Hasbro mellett, már a Barbie is szenvedélyesen követeli vissza a trónját.

Ezek mellett persze, legalább ennyire népszerűek a különböző mesefilmek ihlette memóriajátékok, és kirakósok is, míg az idei karácsony talán legnagyobb durranása a 3D Domino – ihletői természetesen az örök Walt Disney mesefigurák –, és a Cubulus Társasjáték.

És hogy a kamaszokról és rólunk, felnőttekről se feledkezzek meg, zárásként egy, a számomra is kedves játékot ajánlanék, ami nem más, mint a Monopoly. Ebből a játékból, bár ezelőtt pár évvel csupán 1-2 féle létezett, manapság már több tucatnyi verziót beszerezhetünk, úgy, mint, a Monopoly Junior, City, Pénzeső, Revolution és Disney kiadások, illetve az Anti- és az úti játék kivitel.

Egy szó, mint száz, a játékok birodalma, akár Óz, a nagy varázslóé: színes, csodálatos és végtelen, akár a mi és a gyermekeink közti kapcsolat és szeretet, melyet minden év december 24-én, ha tehetünk, méltóképpen meg is ünneplünk.

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3djátékok

Unalmas estékre

7 Perc olvasási idő
Január a kedélyállapot szempontjából a legszürkébb hónap. Elmúltak a sok feladatot adó ünnepek, nagyon sokan a tavalyról maradt szabadságukat akár több hét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük