Karácsony Barbie-val – minden kislány álma!

Barbie tökéletes Karácsonya

Barbie babák minden mennyiségben | Barbie babák a Matteltől

Segítünk: a kislányoknak Barbie kell Karácsonyra is! Mert cserélhető az arca… Meglepően hangzik? Pedig ez a legújabb divat.

TOP 20 Barbie baba: hasonlítsd össze őket  >>

Lehet, hogy vannak olyanok, akinél a terhes Barbie és a pisilős Ken nem vágja ki a biztosítékot, de a legtöbben még mindig megbotránkozva állnak a tény előtt, miszerint a Barbie babák tárháza ennyire, szinte a végtelenségig kiszélesedett. Az örökké divatosnak számító Baribe-k legnagyobb meglepetésünkre már 2-in-1 változatban is a polcokra kerültek idén, a párosítás pedig igen csak meglepő: popsztár és hercegnő. Végül is…

Fashionista Barbie babák

Barbie másik nagy dobása 2012-ben a Fashionista Barbie, aki a kellőképpen divatbolond lánygyermekek kedvence lehet, amennyiben nem hőkölnek attól vissza, hogy a szőke szépséghez cserélhető arcokat is becsomagoltak. A kaméleon elszégyellheti magát a szőkeség mellett, hiszen az említett játékbaba úgy tudja váltogatni külsejét, mint még soha senki. A cserélhető arcokkal kiegészített Fashionista Barbie alapjáraton egy nappali és egy esti stílust képvisel. Akinek nem lenne elég a dobozban található kollekció, azt megnyugtatjuk: a babához külön ruhaszettet is lehet kapni! És ha már Barbie a divat világának hódol, párja sem maradhatott ki a jóból. Idén Ken is Fashionista divatikonná változott.

Hát nem ez minden kislány álma Karácsonykor?

  • obsitos

    Legjobb az ELVÁLT BARBIE :- övé Ken háza, lova, yachtja.