barbie babajátékok

Karácsony Barbie-val – minden kislány álma!

1 Perc olvasási idő
barbie babajátékok

Karácsony Barbie-val – minden kislány álma!

1 Perc olvasási idő

Barbie babák minden mennyiségben | Barbie babák a Matteltől
Segítünk: a kislányoknak Barbie kell Karácsonyra is! Mert cserélhető az arca… Meglepően hangzik? Pedig ez a legújabb divat.

TOP 20 Barbie baba: hasonlítsd össze őket  >>


Lehet, hogy vannak olyanok, akinél a terhes Barbie és a pisilős Ken nem vágja ki a biztosítékot, de a legtöbben még mindig megbotránkozva állnak a tény előtt, miszerint a Barbie babák tárháza ennyire, szinte a végtelenségig kiszélesedett. Az örökké divatosnak számító Baribe-k legnagyobb meglepetésünkre már 2-in-1 változatban is a polcokra kerültek idén, a párosítás pedig igen csak meglepő: popsztár és hercegnő. Végül is…

Fashionista Barbie babák

Barbie másik nagy dobása 2012-ben a Fashionista Barbie, aki a kellőképpen divatbolond lánygyermekek kedvence lehet, amennyiben nem hőkölnek attól vissza, hogy a szőke szépséghez cserélhető arcokat is becsomagoltak. A kaméleon elszégyellheti magát a szőkeség mellett, hiszen az említett játékbaba úgy tudja váltogatni külsejét, mint még soha senki. A cserélhető arcokkal kiegészített Fashionista Barbie alapjáraton egy nappali és egy esti stílust képvisel. Akinek nem lenne elég a dobozban található kollekció, azt megnyugtatjuk: a babához külön ruhaszettet is lehet kapni! És ha már Barbie a divat világának hódol, párja sem maradhatott ki a jóból. Idén Ken is Fashionista divatikonná változott.
Hát nem ez minden kislány álma Karácsonykor?

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3djátékok

Unalmas estékre

7 Perc olvasási idő
Január a kedélyállapot szempontjából a legszürkébb hónap. Elmúltak a sok feladatot adó ünnepek, nagyon sokan a tavalyról maradt szabadságukat akár több hét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük